2000 TL kasa önerisi

Bütçe
1500-2200

S7ertaç

Kilopat
Arkadaşlar şu an Be Quiet 500DX modeli kasayı kullanıyorum. Kasanın Power düğmesi bozuldu ve yeni bir kasa almak istiyorum. Yalnız benim için olmazsa olmazlar toz filtreli olması özellikle kasanın önünde filtre istiyorum. Çoğu modelin ön tarafında toz filtresi yok olanlarda bütcemi aşıyor. Ve ön tarafın mesh yapıda olması da önemli. Bu fiyat aralılığında şu an NZXT H510 Flow modelini bulabildim ama o kasayı da beğenmeyenler çoğunlukta.

O kasanın önü zaten toz filtresi görevi görüyor. Hariçten filtre takacağına çıkarır yıkarsın. Bence öne filtre takmana gerek yok.

Phanteks Eclipse P500a mesh tempered clas modelini beğendim. Yalnız benim bu kasalar ile okuduğum yorumlarda önünde toz filtresi olmaması sebebiyle bazı şikayetler okudum. Kasa önü 1 mm mesh yapıda olduğu için toz sorunu olmuyor diyenlerde var. Kafam karıştı iyice. Bir de önü kapalı olmasına rağmen NZXT CA-H710I-B1 modeli sizce nasıldır? Isınma değerleri iyi gibi.

H710 sessizlik odaklı üst seviye sıvı soğutmalı sadelik arayanlar için önerebilirim. Soğutma performansı üzer bu yüzden önermem. Isınma değerlerinin başkalarında iyi olması sende iyi olmasını göstermez ülkemizin iklimi senin kullandığın donanımları hesaba katmalısın. Ben yerinde olsam sıfır yerine ikinci el 5000D Airflow falan bulmaya çalışırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı