2000 TL kasa önerisi

testokerem

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar, belirttiğim bütçede kasa arıyorum. Anakartımı değiştim ve eski kasama uymadı ikisi de m-ATX olmasına rağmen, kasam çok dandik TX marka bir kasa. Tipi veya ışığı hiç önemli değil, sadece içi olabildiğince geniş olsun kablolama açısından ve parçaların sığması açısından, tek aradığım özellik bu. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için ama önü kapalı olması biraz dezavantaj sanki

Hocam dediğim bütçeden üste çıkmak istemiyorum, piyasadan da haberim yok büyük ihtimal giriş seviyesi geliyordur bahsettiğim miktara. Ama rengi markası ışığı hiç önemli değil, kullanılabilir alanı olsun yeter bana.

Önü kapalı kasayı 2000 liraya önerecek ne yaşadınız?

kusura bakmayında orada mesh olmadını bahsettim neden hakaret eder bir davranış sergiliyorsunuz
Seçenek sundum gidip de bütcenin üstünde örnek verecek olsam ben de biliyorum güzel örnek vermeyi.

Hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için ama önü kapalı olması biraz dezavantaj sanki.

Hocam dediğim bütçeden üste çıkmak istemiyorum, piyasadan da haberim yok büyük ihtimal giriş seviyesi geliyordur bahsettiğim miktara. Ama rengi markası ışığı hiç önemli değil, kullanılabilir alanı olsun yeter bana.

Hocam yukarıdaki mesh kasa Hepsiburada linkindeki ona bakabilirsiniz.

kusura bakmayında orada mesh olmadını bahsettim neden hakaret eder bir davranış sergiliyorsunuz
Seçenek sundum gidip de bütcenin üstünde örnek verecek olsam ben de biliyorum güzel örnek vermeyi.

Hocam yukarıdaki mesh kasa Hepsiburada linkindeki ona bakabilirsiniz.
hocam hepsiburada linki sanırım bozuk açılmadı, tekrardan atarsanız sevinirim.

Hocam Hepsiburada linki sanırım bozuk açılmadı, tekrardan atarsanız sevinirim.

VPN kullanıyorum hocam ondan olabilir antec AS20 model arayın bulursunuz fiyatı size de uygun gelir bence artan para ile de PSU bakarsınız.

Hocam Hepsiburada linki sanırım bozuk açılmadı, tekrardan atarsanız sevinirim.

Lakin hocam yanlış görmedisem uzunluğu kısa gibi 3 fanlı amiral bir ekran kartı için uygun olmaz o model sisteme parça yükseltceniz vakit sorun yaşatır.
Böyle bir model var akvaryum kasa ekran kartı için ferah ama anakartınız uyar mı bilmiyorum m-ATX demişsiniz bir göz atın istiyorsanız (not: Akvaryum kasalarda hava akışı biraz daha farklı olduğundan ekstra fan almanız gerekebilir fazla sıcaklık sorunu yaşıyorsanız "içeri alacak şekilde havayı" ekran kartının altına koyabildiğiniz kadar fan ve üst çıkışa "dışarı atacak şekilde" koymanız gerekir bu kasa tiplerinde ama içleri geniştir)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı