2000 TL kasa önerisi

Link bozuk. Böyle bir kasa güzel olur.
Şahsen bende kasa alacağım araştırdığıma göre 2 bin TL bandında daha iyi bir kasa bulamadım.

Şahsen bende kasa alacağım araştırdığıma göre 2 bin TL bandında daha iyi bir kasa bulamadım.
Hocam bu fiyatta ne gibi bir kriteriniz var ki? Atılan ürün iyi gibi temperli cam, mesh panel, argb fan. Daha ne olması lazım.

RGB olmasın istersen.
Siyah
Beyaz

Hocam bu fiyatta ne gibi bir kriteriniz var ki? Atılan ürün iyi gibi temperli cam, mesh panel, ARGB fan. Daha ne olması lazım.
Hava sirkülasyonu benim için çok önemliydi ekran kartım soğutma bakımından bir tık orta alt kategoride kalıyor. Bu kasanın hava sirkülasyonu herkes tarafından övülüyor yani üzeceğini sanmıyorum bir tek fanları çok sesli diyorlar alacak kişilere değiştirmenizi tavsiye ederim.

Hava sirkülasyonu benim için çok önemliydi ekran kartım soğutma bakımından bir tık orta alt kategoride kalıyor. Bu kasanın hava sirkülasyonu herkes tarafından övülüyor yani üzeceğini sanmıyorum bir tek fanları çok sesli diyorlar alacak kişilere değiştirmenizi tavsiye ederim.
Hocam kusura bakmayın ben bi an gece gece yanlış okumuşum mesajınızı. Bu fiyatlarda güzel kasa bulamadım diye anladım.

Benimde ekran kartım serin çalışıyor denemez attığım kasanın siyahını kullanıyorum. Hava akışı için memnunum. Bu fiyata iyi hava akışı denebilir.

Hocam kusura bakmayın ben bir an gece gece yanlış okumuşum mesajınızı. Bu fiyatlarda güzel kasa bulamadım diye anladım.

Benim de ekran kartım serin çalışıyor denemez attığım kasanın siyahını kullanıyorum. Hava akışı için memnunum. Bu fiyata iyi hava akışı denebilir.
Sıkıntı yok hocam. Bu kasadan önce attığınız kasaya baktım ama ön taraf tam mesh olmayınca emin olamadım bende DK431'i aldım bekliyorum.

Link bozuk. Böyle bir kasa güzel olur.

Hocam kasalar bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı