- Makaleler
- 5
Amaç sistemi ısıtmaksa daha mantıklı.Bu daha mantıklı.
Güvenilir.Site güvenilir mi?
Amaç sistemi ısıtmaksa daha mantıklı.Bu daha mantıklı.
Güvenilir.Site güvenilir mi?
Tekrar tekrar sormayın demiyorum. En azından satıcıların güvenilir olup olmadığını araştırsaydınız. Sanırım onu bile yapmamışsınız.
Şaka herhalde. Önerdiğiniz kasanın malzeme kalitesinin ne kadar kötü olduğunu biliyor musunuz? Tahminimce bilmiyorsunuz. Zalman N5 MF yerine bu nasıl daha iyi olur? Bildiğiniz çöp konteynırı önermişsiniz.![]()
GamePower Dark Side RGB Fan + Şerit Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı - Trendyol
Gamepower Dark Side Pencereli Rgb Fanlı-modlu 650w Psu Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu daha mantıklı.
O SSD o paraya alınmaz burada 269 TL.
Gigabyte Gp-gstfs31240gntd 240gb Sata3 Ssd Disk Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte Gp-gstfs31240gntd 240gb Sata3 Ssd Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Neden? Gigabyte tavsiye ederim ben.
![]()
GamePower Dark Side RGB Fan + Şerit Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı - Trendyol
Gamepower Dark Side Pencereli Rgb Fanlı-modlu 650w Psu Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu daha mantıklı.
![]()
Vento VG06F USB 3.0 RGB ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kendim kullanıyorum ekran kartım OC yapılı 3.5 saat FurMark'ta test ettim GPU 70 dereceyi geçmedi.
İmzanızda "TECHNOPAT MIZAH ANLAYISI" yazıyor. Sizin de mizah anlayışınızı beğendim. Zalman N5 MF yerine Gamepower Dark Side önermek. Gerçekten komik hareketti.![]()
Vento VG06F USB 3.0 RGB ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kendim kullanıyorum ekran kartım OC yapılı 3.5 saat FurMark'ta test ettim GPU 70 dereceyi geçmedi.
MSI Mag Force'da güzel bir tercih olur. Ama Zalman N5 bence soğutma olarak bir tık daha iyi.Azıcık daha pahalı ve tasarımını beğenmedim, kasa konusunda kararlıyım, ya Zalman alacağım ya da MSI Mag Forge.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.