2000 TL klavye önerisi

@Güllaç hocam başka klavye konusunda gördümde sizi bana da yardimci olur musunuz uzun ömürlü olmasi önemli işikli ve tam klavye olmamasi Max 1800 geçmese daha iyi olur.

@Güllaç hocam başka klavye konusunda gördümde sizi bana da yardimci olur musunuz uzun ömürlü olmasi önemli işikli ve tam klavye olmamasi Max 1800 geçmese daha iyi olur.
Amazon.com.tr
Hocam bu fiyat bandında gerçekten güzel klavye. TKL, beyaz, RGB, 3-5 pin hot-swap ve 3 modlu. Switchleri pre-lubed olarak geliyor bu da switch hissiyatını bayağı bir ileri taşıyor. Zaten switchler gateron pro brown switch. Hem linear(sessiz) ve pre-lubed olduğu için daha sessiz ve pürüzsüz. Ben olsam alırdım bu bütçe ile. Klavyenin tasarımı garip ama fiyatının hakkini veren bir klavye.

Amazon.com.tr
Hocam bu fiyat bandında gerçekten güzel klavye. TKL, beyaz, RGB, 3-5 pin hot-swap ve 3 modlu. Switch'leri pre-lubed olarak geliyor bu da Switch hissiyatını bayağı bir ileri taşıyor. Zaten Switch'ler Gateron Pro brown Switch. Hem linear(sessiz) ve pre-lubed olduğu için daha sessiz ve pürüzsüz. Ben olsam alırdım bu bütçe ile. Klavyenin tasarımı garip ama fiyatının hakkini veren bir klavye.

Hocam param 3-4 güne düşecek alacağım başka seçenek sunabilir misiniz rica etsem siyah renk olmasi daha iyi olur sesiz yani red veya brown Switch ariyorum.

Hocam param 3-4 güne düşecek alacağım başka seçenek sunabilir misiniz rica etsem siyah renk olmasi daha iyi olur sesiz yani red veya brown Switch ariyorum.
Hocam siyah olanının silver switchlisi olan var o da sessiz. Bu fiyat bandında akko var fakat onlar da hot-swap değil ve tek modlu. Bu da eksi bir özellik. Ama uzun süre götürür. Yukarıda akko ufuk olan önerilmiş içinde akko v3 cream yellow var hissiyatı güzel, biraz poppy sesi var fakat güzel switch ben de sipariş ettim yakın zamanda. Yani alınır. Ama ben olsam özelliklerinden ötürü kemove k68 seçerdim. Tasarımı kötü fakat donanımlı klavye. Ayrıca 3087 horizon çıkarılabilir kablosu yok ve kablo ortadan çıkıyor. Bilemedim yine de güzel klavye ama siz bilirsiniz tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı