2000 TL klavye önerisi

Hocam param 3-4 güne düşecek alacağım başka seçenek sunabilir misiniz rica etsem siyah renk olmasi daha iyi olur sesiz yani red veya brown Switch ariyorum.

Kalan parayla benim için zurna dürüm gömün.

Kalan parayla benim için zurna dürüm gömün.

Hocam tam klavye istemediğimi 999 kere belirttim.

Hocam bütçeyi 2000 TL'ye çekmeme rağmen istediğim bir şeyi bulamadim galiba mebrane Apex3 alacağım CS ci olsam da hoşuma gitmiyor ya da çok pahali oluyor.

Hocam tam klavye istemediğimi 999 kere belirttim.

Hocam bütçeyi 2000 TL'ye çekmeme rağmen istediğim bir şeyi bulamadim galiba mebrane Apex3 alacağım CS ci olsam da hoşuma gitmiyor ya da çok pahali oluyor.
Hocam lütfen gidip membran klavyeye 2000TL vermeyin. Pişman olursunuz. Önerilen Akko 3087 ufuk, Akko 3084S veya Kemove k68'i alın. Pişman olmazsınız.

Son düzenleme:
Hocam Akko 3087 işiksiz Kemove de bütçemi aşiyor ayrica Apex 3 TKL 1 k değil mi bugün baktimda mekanik performansi sunuyor yaziyordu.

Görüntüsünü beğenirseniz Switch'leri çok kalitelidir.

Ama şünü söyleyeyim numpadsiz klavye balkonsuz eve benzer.

Hocam kargo parasi 400 TL daha düşük bir şey yok mu ben 2 k yi zor zorluyorum siz ufaktan aşittiriyorsunuz yapamiyorum maalesef :D

Dk61e hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Hocam Akko 3087 işiksiz Kemove de bütçemi aşiyor ayrica Apex 3 TKL 1 k değil mi bugün baktimda mekanik performansi sunuyor yaziyordu.

Hocam kargo parasi 400 TL daha düşük bir şey yok mu ben 2 k yi zor zorluyorum siz ufaktan aşittiriyorsunuz yapamiyorum maalesef :D

DK61e hakkinda ne düşünüyorsunuz?
DK61 e alabilirsiniz o fiyat bandında rakipsizdir.

Kalan parayla zurna dürümü unutmayın.

Arkadaşlar klavyelerimin bozulmasından gerçekten bıktım ve çıldırmak üzereyim ilk defa 500 TL üstüne klavye alacağım düzgün bir şey önerir misiniz Logitech G402 Hero farem 3-4 yıldır kullanıyorum böyle bir uzun önmürlü klavye önerir misiniz?
İstediklerim: Sesiz - TKL olması.
Bunlar alınır mı?

Amazon.com.tr

TKL istiyorsan SteelSeries Apex serisine bakmanı öneririm ama şu an fiyatlar konusunda cok bir fikrim yok.

Dk61e hakkinda ne düşünüyorsunuz?
Hocam kemove k68 beyaz veya siyah olanı 1600TL yi geçmiyor ki. Yanlış ürüne bakmış olabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı