2000 TL klavye önerisi

XPG'yi alın bence hocam Razer'in sesi çekilmez.

Hocam red Dragon ile XPG arasında kaldım. Galiba Redragon alacağım çünkü çok büyük XPG başka bir öneri gelmezse tabii.

XPG'yi alın bence hocam Razer'in sesi çekilmez.

Mini ile tam boy olanın Switch'ler falan kalitesi aynımı fiyatından dolayı değil de boyutundan dolayı bunu alasım geldi.

Son düzenleme:
Bu önerilenler arasında yine en iyisi Akko. Tercih etmeme sebebiniz nedir?

İlk defa duyuyorum ve garanti durumundan şüpheliyim yurt dışında iyidir de Türkiye'de ne kadar garantisi geçerli 3 tane Çin menşeli marka kullandım hepsi çöp Altec Rampage Gamepower bunlar yüzünden artık bildiğim markalara yönelmeye çalışıyorum Logitech G403 almayı düşünüyorum.

İlk defa duyuyorum ve garanti durumundan şüpheliyim yurt dışında iyidir de Türkiye'de ne kadar garantisi geçerli 3 tane Çin menşeli marka kullandım hepsi çöp Altec Rampage Gamepower bunlar yüzünden artık bildiğim markalara yönelmeye çalışıyorum Logitech G403 almayı düşünüyorum.
Belli başlı markalar hariç garantili ürün bir anlam ifade etmiyor ki. Kullanıcı hatası diyip geçiyorlar, ücretiyle de olsa tamir etmiyorlar. Logitech garanti konusunda gayet iyidir ama klavyeleri pek önerilmez.

Belli başlı markalar hariç garantili ürün bir anlam ifade etmiyor ki. Kullanıcı hatası deyip geçiyorlar, ücretiyle de olsa tamir etmiyorlar. Logitech garanti konusunda gayet iyidir ama klavyeleri pek önerilmez.

Hocam sanırım Apex 3 TKL'ye bakacağım dediğiniz bir tedirgin etti çünkü bıktım klavye değiştirmekten.

Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüde yakalanır. Siz üç defa kalitesiz marka tercih etmişsiniz, sürekli değiştirme sebebiniz ne yazık ki bundan.

Mekanik değil sanırım. Bütçeniz mekaniğe el veriyorken membran klavye almanızı önermem.

Hocam mekanik performansı veriyor deniliyor siz ne önermiştiniz veya öneririsiniz?

Akko'yu alın. Düşündüğünüz markalardan daha kaliteli. Sakın Outemu Switch olan Redragon almayın yay sesi de mevcut.

Hangi modeli hocam çok modeli var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı