2000 TL kulak üstü ANC kulaklık önerisi

Emyrun

Zeptopat
Daha fazla  
Hocam merhaba, daha önce hiç kulak üstü kulaklık almadım. Kulak içi Bluetooth kullanıyordum hep, şöyle bildiğiniz iyi bir ANC özellikli ve ses kalitesi de fiyatına göre uygun olan kulak üstü kulaklık var mı? Forumda Q30 ve 660BT önerilmiş ama Q30 gözüme biraz kaba gözüktü ve 660BT de tüm kulağı kaplayacak bir şey gibi durmuyor.

Kulak içi kulaklıklara ANC konusunda ön yargılıyım ama bu fiyat bütçesinde kulak üstü kulakliklardan iyi kulak içi kulaklık var ise 1-2 öneri alabilirim. Ama dediğim gibi önceliğim kulak üstü.

Bütçem maksimum 2K ha ama derseniz bütçeyi 100-200 zorla şu kulaklığı al tam istediğin gibi pişman olmazsın falan onu da göz önünde bulundururum ama dediğim gibi bütçem sınırlı.

Şimdiden teşekkürler.

1MORE Sonoflow öneriyorlardı, böyle bir site buldum ama 80% potansiyel dolandırıcı gibi gözüktü gözüme. Amazon da kalmamış ürün.

@510095 hocam bir bildiğiniz varmıdır?

Son düzenleme:
Hocam merhaba, daha önce hiç kulak üstü kulaklık almadım. Kulak içi Bluetooth kullanıyordum hep, şöyle bildiğiniz iyi bir ANC özellikli ve ses kalitesi de fiyatına göre uygun olan kulak üstü kulaklık var mı? Forumda Q30 ve 660BT önerilmiş ama Q30 gözüme biraz kaba gözüktü ve 660BT de tüm kulağı kaplayacak bir şey gibi durmuyor.

Kulak içi kulaklıklara ANC konusunda ön yargılıyım ama bu fiyat bütçesinde kulak üstü kulakliklardan iyi kulak içi kulaklık var ise 1-2 öneri alabilirim. Ama dediğim gibi önceliğim kulak üstü.

Bütçem maksimum 2K ha ama derseniz bütçeyi 100-200 zorla şu kulaklığı al tam istediğin gibi pişman olmazsın falan onu da göz önünde bulundururum ama dediğim gibi bütçem sınırlı.

Şimdiden teşekkürler.

1MORE Sonoflow öneriyorlardı, böyle bir site buldum ama 80% potansiyel dolandırıcı gibi gözüktü gözüme. Amazon da kalmamış ürün.

@510095 hocam bir bildiğiniz var mıdır?

Evet attığınız bu site sahte. https://www.akakce.com/bluetooth-ku...ore-life-q30-kulak-ustu-fiyati,902875489.html kulak üstü alacaksanız bu. Kulak içi bilmiyorum maalesef. @464250 bilir belki.

Hocam q30 önerisini çok gördüm ama yapı olarak benim gözüme biraz kaba gözüktü, herhangi bir alternatifi varmıdır? Yoksa mecbur alıp alışmayı deneyeceğim. Ayrıca q30 için mi diyorlardı bilmiyorum ama dokunmatik olduğu için bazen rüzgarda kendi kendine mod falan değişiyormuş tam hatırlamıyorum.

Bir sürü öneri kulaklık konusuna baktım hiçbiri tatmin etmedi en sonunda ben hesap açıp sorayım dedim.

Eğer q30 gibi ama tasarım olarak biraz daha zarif (kulağı içine alması önemli ama) birşey yok ise q30 alacağım

Hocam Q30 önerisini çok gördüm ama yapı olarak benim gözüme biraz kaba gözüktü, herhangi bir alternatifi var mıdır? Yoksa mecbur alıp alışmayı deneyeceğim. Ayrıca Q30 için mi diyorlardı bilmiyorum ama dokunmatik olduğu için bazen rüzgarda kendi kendine mod falan değişiyormuş tam hatırlamıyorum.

Bir sürü öneri kulaklık konusuna baktım hiçbiri tatmin etmedi en sonunda ben hesap açıp sorayım dedim.

Eğer Q30 gibi ama tasarım olarak biraz daha zarif (kulağı içine alması önemli ama) bir şey yok ise Q30 alacağım.

Q30 dışında başka model aklıma gelmiyor açıkçası. Sizin dediğiniz Q30 V2 tarzında öyle bir model çıktı. Onun önüne geçtiler diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı