2000 TL | Laptop Önerisi

Crust

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2014
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba benim adım Talha. Yaklaşık 1 senedir sizleri büyük bir zevkle takip ediyorum sizlerden öğrendiklerimle arkadaşlarıma da yardımcı oluyorum bu yüzden benim bilgi birikimimdeki yeriniz gerçekten çok büyük.

Ben şu 2 haftadır laptop araştırıyorum.Bütçem ne yazık ki 2000 TL , maksimum 2100 TL. Malum öğrenciyiz.. Araştırma yaparken bazı forumlardaki önerilere de baktım ve bana en karlı gelen Lenovo Z510 adlı notebook du. Vatan Bilgisayarın sunduğu bu bilgisayar fiyatına göre gayet iyi geldi bana ama kafama takılan bazı noktalar oldu. Örneğin ürün kodu aynı olmasına rağmen diğer online satın alma sitelerinde bu notebookun özellikleri çok daha farklı veriliyor.
Bir de bu Z510'un Intelžž® Core i5 li modelleri var, bu modellerde işlemci hızı i7 ye göre daha fazla oluyor bu biraz kafamı karıştırdı.
Benim istediğim rahatça oyun oynayabilmek (Battlefield 4 , çıkarsa GTA V vb.) ve günlük işlerimi de sıkıntısız yapabilmek.

Başınızı ağrıttıysam şimdiden özür diliyorum.Kafamın takıldığı yerlerde bana yardım ederseniz ve eğer bu fiyata daha iyi bir öneriniz varsa söylemeniz yeter. Şimdiden teşekkürler.
 
Laptop oyun laptopu olmadığı için günlük işlerini kolayca yapabilirsin ama oyun konusunda güçlü performanslar bekleme. Z510 fena değil. BF4'ü medium'da oynayabilirsin.
 
Msi-ge60-2oe-295xtr bu modeli düşünmelisin yaklaşık 2300 tl gibi bir fiyatı var bütçeni aştıgını farkındayım ama hep oyunlarda iyi performans sunsun hem ucuz olsun diyorsan o biraz zor olabilir. Oyunları medium ayarlarda oynicaksan bence z510 cok ideal bir laptop ama ge60 üst düzey bir performans sana sunar bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı