2000 TL laptop önerisi

Halit57

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2018
Mesajlar
243
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, bütçem maksimum 2 bin TL. Annem için alacağım ve istediğim güçlü Wi-Fi, HDMI çıkışı ve internette rahatça gezinmek, film izlemek, müzik dinlemek. Laptop hiç almadım hep masaüstü o yüzden bilgim yok. Hangi marka daha iyidir bu bütçeye hangisini almalıyım? Malum şu an indirimler var fırsat bitmeden alayım. Gerçi indirim var mı bilmiyorum, sadece adı var gibi. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, teşekkürler. Bu arada şarj süresi de ne kadar çok olursa o kadar iyi.
 
 
Son düzenleme:
Teşekkürler önerileriniz için. Bu arada 2.el de bakıyorum. İ3 veya İ5 işlemcili Laptoplarda en az kaçıncı nesil almalıyım? Dün biriyle 1300 liradan anlaşarak buluştum. İ5 4. nesil GT 740M ekran kartı ve 4 GB Ram 600 GB HDD vardı Casper. Testler yaptım sağlam gözüküyordu ama resimlerdeki gibi temiz değildi 2 tuş çıkıkdı baya bi çiziği vardı hoparlörden nerdeyse duyulmucak az ses geliyordu almadım.
Bu arada Teknosa Vatan gibi yerlerden öneri yapar mısınız? Şimdi gidip almak iistiyorum karar kılarsak.
 
Bahsedilen işler için harici ekran kartlı bir ürün alman gerekmiyor. Benim şu an kullandığım laptop dahil, önceki 2 laptobum da Intel grafik işlemciydi yani onboard grafik kartlı, işlemciyle gelen grafik kartına sahip ürünlerdi. 4. nesil i7 işlemcili mevcut laptobum ile 2K ekranda 2K çözünürlükteki videoları stream etmede herhangi bir sorun yaşamıyorum.
 
Kullanım şekline göre önerim değişir. Mesela benim babam tek sekmeyle kullanır bilgisayarı, O'na U serisi i5 de yeter. Ben, yeri gelir 50-60 belki daha fazla sekme açarım, o nedenle üst seviye i7 ve yüksek RAM kullanırım.
Bizde 2-3 sekme açılır 4 GB sıkıntı çıkarır mı? Tam emin değilim.
 
Birkaç sekmeli kullanım için, HP Elitebook 840 G1, G2 .. gibi ürünlere bakabilirsin. Şirketlerden toplu alınıp satıldığından çoğunlukla firmalar satar ve birkaç ay garanti de verirler. Metal kasalı ve HP'nin üst seviye laptoplarındandır. Ben 8GB RAM ve SSDli kullanılmasını öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı