2000 TL LGA1700 uyumlu CPU soğutucusu önerisi

XantiGrAD

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NO!
RAM
16gb 3200mhz
Ekran kartı
rx5500xt
Anakart
msi h610m pro
İşlemci
i3 12100f
i3 12100F işlemcim var stok fan ile birlikte oyunlarda 80 dereceye kadar çıkıyor kasadan alev atıyor bildiğiniz.
Bana CPU soğutucu gerekli F/P bir sıvı soğutma iyi olur.
Sıvı soğutma bu fiyata bulunmaz bütçem 2000 TL.
Kule tipi güzel soğutucu önerilerinize açığım.

İleride işlemci yükseltirsen DDR5'e bile yeter.

Bu da ARGB versiyon

180W tüketiyor hocam çok yüksek değil mi benim Power 500W yeter mi acaba =?

O tüketim değil 2 tane fan çevirecek altı üstü nasıl 180W tüketsin. Soğutabileceği maximum W değeri o.

i3 12100F işlemcim var stok fan ile birlikte oyunlarda 80 dereceye kadar çıkıyor kasadan alev atıyor bildiğiniz.
Bana CPU soğutucu gerekli F/P bir sıvı soğutma iyi olur.
Sıvı soğutma bu fiyata bulunmaz bütçem 2000 TL.
Kule tipi güzel soğutucu önerilerinize açığım.

80 derece cok yuksek bir deger degil.

80 derece cok yuksek bir deger degil.
Hocam nasıl yüksek bir değer değil 80 derece diyorsunuz hadi bu adam almadı fan falan atıyorum RDR2 oynayacak yarım saat sonra işlemcisi alev alacak böyle bir şey olur mu ?
İleride işlemci yükseltirsen DDR5'e bile yeter.

Bu da ARGB versiyon

O tüketim değil 2 tane fan çevirecek altı üstü nasıl 180W tüketsin. Soğutabileceği maximum W değeri o.
Arkadaşın attığı fanlar çok iyi alabilirsiniz.

Hocam nasıl yüksek bir değer değil 80 derece diyorsunuz hadi bu adam almadı fan falan atıyorum RDR2 oynayacak yarım saat sonra işlemcisi alev alacak böyle bir şey olur mu?

Arkadaşın attığı fanlar çok iyi alabilirsiniz.

Hocam oynadığım oyun bir de Mafia 2 sistem gereksinimleri yüksek olmayan bir oyun.
Buna rağmen 80 dereceyi geçiyor ondan dolayı düşük ayarlarda oynuyorum ki PC çok zorlanmasın.

Hocam oynadığım oyun bir de Mafia 2 sistem gereksinimleri yüksek olmayan bir oyun.
Buna rağmen 80 dereceyi geçiyor ondan dolayı düşük ayarlarda oynuyorum ki PC çok zorlanmasın.
Hocam kaliteli bir termal macun ve kaliteli bir fan işinizi çözer hava akışınız da önemli.

Bitirdin mi oyunu? Kaçıncı bölümdesin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı