2000 TL M.2 SSD önerisi

Curre

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, şu anda SATA SSD var ancak bayağı yavaşladı yeni bir M.2 SSD almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Anakart B350 M Gaming Pro.

Kişisel deneyime göre bileşen önerilmez.
QLC NAND ile gelme ihtimali var SSD'nin. En iyi ihtimalle BiCS6 + E27T ile geliyor ama o bile kötü. DRAM desteği bile yok.
Valla ben tecrübe ettim sıkıntı yaşamadım önerdim. Ben oyun depolamak için kullanıyorum ki burda böyle bir ayrım da yapılmamış. 2 bin bandı yine okuma-yazma hızı yüksek olan bir ssd alacak olsam bunu alırdım. Önerilebiliyormuş.

Valla ben tecrübe ettim sıkıntı yaşamadım önerdim. Ben oyun depolamak için kullanıyorum ki burda böyle bir ayrım da yapılmamış. 2 bin bandı yine okuma-yazma hızı yüksek olan bir ssd alacak olsam bunu alırdım. Önerilebiliyormuş.
Sadece okuma-yazma hızına bakılarak da SSD önerilmez ve deneyime göre de önerilmediğini söyledim. Çok dandik bir parçayı sorunsuz kullanmış olabilirsin veya çok kaliteli bir parça 2 gün sonra elinde patlamış olabilir. SSD'nin özelliklerini attım zaten ve gayet dandik anlattığım üzere. Üstelik pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece okuma-yazma hızına bakılarak da SSD önerilmez ve deneyime göre de önerilmediğini söyledim. Çok dandik bir parçayı sorunsuz kullanmış olabilirsin veya çok kaliteli bir parça 2 gün sonra elinde patlamış olabilir. SSD'nin özelliklerini attım zaten ve gayet dandik anlattığım üzere. Üstelik pahalı.

Hocam hangi teknik veriyi vereyim? Memnunum tavsiye de ediyorum. Bildiğin ürünü özellikleriyle yazdın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı