2000 TL Masaüstü Sistem Önerisi

Mehmett Can

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar

2 Ay önce aklımda başka birşeyler vardı 2000-2500 TL Laptop alıcaktım vazgeçtim daha çok oyun oynuyucagım için masaüstü tavsiyeleri geldi çevremdeki kişilerde masaüstü tavsiye etti sizlerde masaüstü tavsiye ediyorsunuz biliyorum o yüzden masaüstü toplamaya karar verdim.

Şimdi;
Bütçem: 2000 TL -> Eger çok gerekirse 2400-2500 TL Çıkabilir.
Ne İçin Kullanıcağım: Yukarıda dediğim gibi Oyun Ben Çok Fazla PC'de oturan biriyim günde en az 10 Saat PC'deyim Hafta Sonu Daha fazla oluyor. O yüzden Sistemim Isınmaması Lazım

Oynuyacagım Oyunlar: BF 4,Farcry 4,Fifa 15,Gta V,Call Of Duty Serileri(Yenileri) Crysis 3,Watch Dogs vb.
Bu tür oyunları rahat kasmadan güzel bir fpsde oynuyabilecegim sistem toplamak istiyorum (High rahat oynatması istiyorum açıkcası)

Lütfen bir yardımcı olun 15 Tatilde toplamayı düşünüyorum sistemi tavsiyelerini bekliyorum

Şimdiden Teşekkür Ederim :)

Bütçeyi arttırmanı öneririm toplanabilir aslında ama bütçe zorlanır SSD alınmaz. Bf4 multiplayer açılması HDD varsa SSD 'ye göre çok uzun süren bir oyun.
Bütçe arttırıp SSD dahil alın bence. Eğer ben beklerim dersen multiplayer açılmasını sıkıntı yok. Monitör dahil mi?

Bu sistemi düşünebilirsiniz. Bence dengeli oldu. Eksiği olduğunu düşünen yorum yaparsa sevinirim.
Adsız2.png

@Nouwera güzel bir sistem olmuş biraz daha tavsite alıp ona göre karar vericeğim

Sadece anakartı kötü buldum o kadar
Dostum 1600MHZ dizdik ondan dolayı öyle bi anakart gidip 3000MHZ O.C bir anakart alırsan bütçe israfı anlatabildim mi ? Yani 2400MHZ ram olsaydı olurdu dediğin.

Bu sistemi düşünebilirsiniz. Bence dengeli oldu. Eksiği olduğunu düşünen yorum yaparsa sevinirim.Eki Görüntüle 43656
Ekran ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı