2000 TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
2000
Attığım XPG Summoner modeline bakabilirsiniz.
Logitech G413 SE'den iyi midir bu hocam? Çok kaliteli bir marka değil diye aklımda kalmış o yüzden soruyorum.

Bu arada söylemeyi unuttum. Çok iyi görünüyor hocam, bütçemi arttırabilirsem aklımda bulunduracağım ama şuan için zor görünüyor. Teşekkürler.

Arkadaşlar selam tekrar, ASUS ROG Strix Scope RX, Logitech G413 SE ve XPG Summoner Cherry MX Speed Silver arasında kaldım. Muhtemelen aralarında en kaliteli olan Strix Scope diye tahmin ediyorum ama diğer söylediğim modellerle çok bir fark görür müyüm? RGB takıntım yok dediğim gibi. Kalitesi ve hissiyatı iyi olsun yeter benim için.

Son düzenleme:
Logitech direkt kötü. Strix Scope güzel olsada garip switch tasarımı yüzünden, keycap kırıldığı zaman keycap bile bulamıyorsunuz. XPG en mantıklısı. Ya da yurtdışından Çin markalarına bakın.

Strix Scope RX kullanıyorum ve gayet memnunum, fakat bütçeniz dahilinde XPG Summoner da gayet iyi bir tercih olur. Onun yazılımı biraz sorunlu ve bazı kullananlar hafif yay sesi şikayetlerinde bulunuyor ama bunlar haricinde o da gayet iyi.

Bu arada imkanınız varsa Asus'un RX switchlerini test edip daha çok beğenirseniz Scope RX'i tercih edebilirsiniz. Zira Scope RX'te bu switchler varken Summoner'da Cherry MX switchler bulunuyor.

Keycap kırılmaz herhalde ya, çok agresif birisi değilim. Rekabetçi oyunlar da pek oynamıyorum zaten. Genel rahatlık ve kalite odaklı bakıyorum sadece. Işık olarak da ne alırsam alayım beyaz ışık kullanmayı düşünüyorum o da çok önemli değil. XPG de gayet güzel görünüyor switchleri de kaliteli anladığım kadarıyla ama diğer markalar gibi kaliteli değilmiş düşüncesi yaratıyor. Strix Scope aklıma yatıyor, onu almaya çalışacağım alamazsam da XPG sanırım. Logitech hakkında çok iyi yorumlar okumadım gerçekten yazarken aklımdan çıkmış. :D

Ses olarak Speed Silver switchler nasıldır? Çok clicky veya sesli olsun istemiyorum o yüzden red switch istiyorum aslında ama Summoner'ın red switchi kalmamış hiç bir yerde.

XPG iyi markadır meraklanmayın. Çeşitli ekipmanlarda başarılı ürünleri var.

Speed silver switchler bildiğim kadarıyla kırmızı switchler gibi sessiz, sadece daha hassaslar.

XPG iyi markadır meraklanmayın. Çeşitli ekipmanlarda başarılı ürünleri var.

Speed silver switchler bildiğim kadarıyla kırmızı switchler gibi sessiz, sadece daha hassaslar.
Evet hassasmış, alışırım diye düşünüyorum ona çok sorun değil. Sanırım XPG Summoner'da karar verdim görüntü olarak da hoş, bilek desteği kullanacağımı sanmıyorum ama kullanmak istersem güzel bir artı. ASUS ile kıyaslayınca F/P olarak daha mantıklı geldi.

XPG Summoner siparişini verdim, sizden ve sosyalde okuduklarıma göre oldukça iyiymiş zaten. Ben de memnun kalacağımı düşünüyorum. Teşekkürler tekrar.

Son düzenleme:
Evet hassasmış, alışırım diye düşünüyorum ona çok sorun değil. Sanırım XPG Summoner'da karar verdim görüntü olarak da hoş, bilek desteği kullanacağımı sanmıyorum ama kullanmak istersem güzel bir artı. ASUS ile kıyaslayınca F/P olarak daha mantıklı geldi.

XPG Summoner siparişini verdim, sizden ve sosyalde okuduklarıma göre oldukça iyiymiş zaten. Ben de memnun kalacağımı düşünüyorum. Teşekkürler tekrar.

Klavye eline geldi mi nasıl @Lengthow

Klavye eline geldi mi nasıl @Lengthow
Geldi, 2 gün oldu yaklaşık. Genel malzeme kalitesi ve yazım hissiyatı çok iyi. Yay sesi geliyor deniyordu ama ben çok duymadım açıkçası sadece tuşa yavaşça basınca duyuluyor. Kısaca ben memnun kaldım fiyatına göre çok iyi. Yazılım hakkında klavyeyi bozuyor dendiği için kurmak istemedim. Rengini fn tuşları ile ayarladım öyle kullanıyorum şimdilik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı