2000 TL Monitör Dahil Kasa Tavsiyesi

Konu güncellendi arkadaşlar. RAM konusunda 8 GB'den vazgeçmek istemiyorum aslında. Sonraya kalırsa biliyorum ben yapmam o işi. O yüzden RAM'leri 1600 mhz olarak güncelledim. Anakart olarakta Gigabyte markasını kullandım. AMD Cpu'lar Gigabyte anakartlarda daha yüksek performans veriyor araştırmalarıma göre.

Bence R9 280X iyi şuan hatta üst düzey kartlardan biri. Nvidia alınacaksa GTX 770 modelinden aşağı düşülmemeli diye düşünüyorum. Elimde şöyle bir veri var R9 280X - GTX 760. Bu karşılaştırmayı yapmamın nedeni aynı fiyat segmentinde olması.
Radeon R9 280X vs GeForce GTX 760

O da üst seviye kartlardan. İyi bir kart ama yıllardır alışmışız AMD'nin huyuna. Mesela arkadaşımın laptop'ta GT525M model kart var diğer arkadaşımın laptopta HD7670M var Crysis 3 te GT525M farkını gösteriyor. Ama Battlefield 3 ve 4 te HD7670M'in farkını görüyorsun. Nvida'yı tercih etmememin nedeni şimdi BF4'e Mantle güncellemesi gelecek ve AMD Gpu'lar BF4'te daha fazla performans verecek. AMD bana göre oyun tarafında 1 adım önde. Nvida ise 3D's Max gibi render uygulamalarında 1 adım önde.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı