2000 TL monitör önerisi

Bütçe
2000 TL
DP sorunu monitörle alakalı olacağını sanmıyorum ancak TUF serisi monitörler tavsiye etmiyorum. Özellikle 200TL daha ucuza 24GN650-B ve S2422HG olunca.

60Hz?

Hocam LG monitöre çok heveslenmiştim ama arkadaşlarım hevesimi kırmıştı, Amazon'da yoktu daha önce galiba şimdi stoklara gelmiş. Amazon'dan alsam ve bir sorun ile karşılaşsam nasıl bir hizmet ile karşı karşıya kalırım? Koskoca Amazon arkadaşlarımın aldığı saçma bir satıcıdan daha ilgilidir diye düşünüyorum.
 
Çevrenizdekiler pek bir şey bilmiyor demek ki bu konu hakkında. O dediğiniz sorunlar markalarla alakalı değil. Satıcı markalarla alakalı. Bunu almanızı öneririm:

Hocam siz yanlış biliyorsunuz bende ve kuzenimde LG monitör var monitörü satın alalı 2 ay oldu ghosting sorunu var tüm LG modellerinde oluyormuş bu sorun aldığımız mağazaya gittiğimizde bizi servise yönlendirdiler servisteki kişiler ve müşteri hizmetleri konu sahibinin dediği gibi aşırı derecede bilgisiz ve ilgisiz servisteki kişi monitörlere TV dedi o kadar söyleyebilirim gerisini anlayın bir de bize monitörlerde sorun yok dedi monitörleri iade etti tüketici haklarına başvurun dedi araştırmalarıma göre bu servis sorununu ve müşteri hizmetleri sorununu ilk yaşayan biz değilmişiz bilgisiz oldukları için sorunlu cihaza sorunsuz diyorlar bu konuda çok fazla mağdur var.
 
1623326628820.png


Hocam LG 24GN650-B sanırım 1 ms değil, satış hilesi olarak 1 ms diyorlar galiba. Sitelerde 5 ms olduğu yazıyor.
 
Hocam siz yanlış biliyorsunuz bende ve kuzenimde LG monitör var monitörü satın alalı 2 ay oldu ghosting sorunu var tüm LG modellerinde oluyormuş bu sorun aldığımız mağazaya gittiğimizde bizi servise yönlendirdiler servisteki kişiler ve müşteri hizmetleri konu sahibinin dediği gibi aşırı bilgisiz ve ilgisiz servisteki kişi monitörlere TV dedi o kadar söyleyebilirim gerisini anlayın bir de bize monitörlerde sorun yok dedi monitörleri iade etti tüketici haklarına başvurun dedi araştırmalarıma göre bu servis sorununu ve müşteri hizmetleri sorununu ilk yaşayan biz değilmişiz bilgisiz oldukları için sorunlu cihaza sorunsuz diyorlar bu konuda çok fazla mağdur var.
O dediğiniz çoğu firmada var. Daha fazla nasıl para koparabilirler onu düşünüyorlar. Ki arkadaşın ilk başta dediği ölü piksel sorunu da satıcıyla alakalı. Satıcı bir sorun olduğunu görürse teknik servise yönlendiriyor. Zaten monitör kaliteli olduğu için sorun yaşama olasılığı daha az.
 

Geri
Yukarı