2000 TL monitör önerisi

Bütçe
2000 TL
Satış hilesi değil. Çoğu monitörde olan bir şey. 5ms GtG, 1ms MPRT. Ki aradaki 4Ms'i hissedemezsiniz bile.

İtopya hariç tüm sitelerde gamers_arena adlı bir satıcı satıyor, Şikayetvar'dan baktığımda gerçekten sorunlu bir satıcıymış. Böyle bir satıcıdan ürün almak ne kadar doğru olur?
 
Hem TN istemiyorsun hem de Ghosting istemiyorsun, imkansızı istiyorsun. O bütçede Ghosting'i en az olan TN panele sahip ürün Zowie XL2411P.
 
O dediğiniz çoğu firmada var. Daha fazla nasıl para koparabilirler onu düşünüyorlar. Ki arkadaşın ilk başta dediği ölü piksel sorunu da satıcıyla alakalı. Satıcı bir sorun olduğunu görürse teknik servise yönlendiriyor. Zaten monitör kaliteli olduğu için sorun yaşama olasılığı daha az.

Almak istediği monitörde ghosting sorunu olmamasını belirtmiş o yüzden demiştim bende LG monitörlerde oluyor ve tek çözüm tüketici haklarına gitmek oluduğunu servisin kabullenmediğini belirtmek istedim sizin dediğiniz konu ile ilgili de Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt mağazasında monitör satan kişilerle görüştüm marka fark etmeksizin ghosting ve ölü piksel sorunları ile gelen müşterilerini servise yönlendirdiklerini müşterilerinden gelen geri dönüşe göre servisler ghosting sorununu ve ölü piksel olan monitörleri normal sorun yok diyormuş gidin tüketici haklarına şikayet edin diyormuş bunu tüm markalarda yaşadım dedi benim de LG markası ile yaşadığım tecrübeye göre kendilerini haklı buldum.
 
Son düzenleme:
Almak istediği monitörde ghosting sorunu olmamasını belirtmiş o yüzden demiştim bende LG monitörlerde oluyor ve tek çözüm tüketici hakları oluyor servisin kabullenmediğini belirtmek istedim sizin dediğiniz konu ile ilgili de Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt mağazasında monitör satan kişilerle görüştüm marka fark etmeksizin ghosting ve ölü piksel sorunları ile gelen müşterilerini servise yönlendirdiklerini müşterilerinden gelen geri dönüşe göre servisler ghosting sorununu ve ölü piksel olan monitörleri normal sorun yok diyormuş gidin tüketici haklarına şikayet edin diyormuş bunu tüm markalarda yaşadım dedi benim de LG markası ile yaşadığım tecrübeye göre kendilerini haklı buldum.
Diğer seçenek DELL S2422HG'ye göre daha az ghosting yapıyor.
 

Geri
Yukarı