2000 TL Monitör Önerisi

Bütçe
1500-2000

Yakamoz87

Hectopat
Arkadaşlar, yaklaşık 1600 TL'ye ASUS TUF VG249Q1R monitör satın almıştım. Fakat 2 hafta içinde panelinde bir arıza oldu ve garantiye gönderdim. Bugün gün içinde İade/Değişim kararı çıktı ve bende iade istedim. Çünkü görüntü kalitesi daha iyi olan monitörler olduğunu düşündüm ve gönlüm 27 inç monitörlere kaymaya başladı. Fakat şu an da monitörün 1900-2300 TL aralarında satıldığını görünce iade istediğime pişman olur gibi oldum (pişman olmak için henüz geç olmayabilir). Bu konuda kötü mü iyi mi yaptım bilemiyorum. Şimdi bana 1500-2000 TL arasında 27 inç mümkünse Curved bir monitör önerir misiniz? Tercihim çok anlamasam da VA panel gibi duruyor fakat alternatiflere açığım.
Detaylı bir araştırma yapmadım fakat çok kısa bir incelemeyle şu monitörler gözüme çarptı:
  • Gamepower 27 " GPR27C1MS144
  • MSI 27" Optix G271
Bir de LG çok öneriliyor gibi geldi bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
TUF serisi JamesDonkey ve GP'den farksız. Bu ürünlerin sorun çıkarma ihtimali yüksek ve normalde de kötüler.

27 inçte Dell S2721HGF öneririm ama S2422HG kendisinden çok daha iyi. Kullanıma uygunsa 272E2FA'ya da bakılabilir.

TUF serisi James Donkey ve GP'den farksız. Bu ürünlerin sorun çıkarma ihtimali yüksek ve normalde de kötüler.

27 inçte Dell S2721HGF öneririm ama S2422HG kendisinden çok daha iyi. Kullanıma uygunsa 272E2FA'ya da bakılabilir.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Belirttiğiniz monitörleri inceleyeceğim. Kullanım amacı daha çok CS:GO ve açık dünya oyunlar oynamak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı