Sadece oyun için bilgisayar toplanmaz Neki arkadaşımızın söylediği şeyi ima etmek istedim.Oyun için dediği için....
Sadece oyun için bilgisayar toplanmaz Neki arkadaşımızın söylediği şeyi ima etmek istedim.Oyun için dediği için....
Arkadaşlar, kişinin oyun mu oynayacağını tasarım mı yapacağını bilmeden niye direk 144 hz monitör öneriyorsunuz?
Curved monitörler günlük kullanımda 100 liralık monitörle aynısını hissettirir.
Nvidia ekran kartlarında da FreeSync açılabiliyor artık, G-Sync monitörlerin pahalı olmasının nedeni donanımsal bir parçanın ekleniyor oluşu.
Sadece oyun için bilgisayar toplanmaz neki arkadaşımızın söylediği şeyi ima etmek istedim.
144 Hz bence oyun oynamayacak olsa bile daha iyi olur, bütçesi varsa daha kaliteli ve akıcı bir ekranda işlerini halletmesi göz sağlığı için de daha iyi olur.Sadece oyun için bilgisayar toplanmaz Neki arkadaşımızın söylediği şeyi ima etmek istedim.
Ayrıca oyuncular genellikle ekrana yakın oynar, 24 inç sınır noktasıdır. Fazlasını kafasını çevirmeden kontrol etmesi çok zor.Selam ben 1900TL 27 inç James Donkey 144 Hz monitörü öneririm.
![]()
James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Grafik tasarım vb. gibi ek işler yapanlar hz değerinin yüksek olmasını istemez, renklerin EN doğru şekilde gözükmesini ister.144 Hz bence oyun oynamayacak olsa bile daha iyi olur, bütçesi varsa daha kaliteli ve akıcı bir ekranda işlerini halletmesi göz sağlığı için de daha iyi olur.
Ayrıca oyuncular genellikle ekrana yakın oynar, 24 inç sınır noktasıdır. Fazlasını kafasını çevirmeden kontrol etmesi çok zor.
Ekran kartı olarak GTX 1660 Super, işlemci olarak AMD Ryzen 5 3500 alacağım.Sistem bileşenlerinizi söylerseniz ona göre karar veririz.![]()
Genel olarak CS:GO ve benzeri çok oyunculu rekabetçi oyunları oynayacağım. Çok film ve dizi izleyeceğimi sanmıyorum. Günde aralıklı olarak 3-4 saat geçiririm.Hangi oyunları oynuyorsunuz? Film, dizi çok izler misiniz ayrıca fazla vakit geçirir misiniz?
Bu hoşuma gitmedi değil. Bileşenlerim GTX 1660 Super ve AMD Ryzen 5 3500, bunlara yönelik farklı bir öneriniz var mı?AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunu öneririm fakat sistemini söylerseniz daha çok yardımıcı oluruz
O zaman sana 144 Hz şart dostum, bence Curved alabilirsin, onun dışında GamePower dışında tüm markalar kabuldur.Ekran kartı olarak GTX 1660 Super, işlemci olarak AMD Ryzen 5 3500 alacağım.
Genel olarak CS:GO ve benzeri çok oyunculu rekabetçi oyunları oynayacağım. Çok film ve dizi izleyeceğimi sanmıyorum. Günde aralıklı olarak 3-4 saat geçiririm.
Bu hoşuma gitmedi değil. Bileşenlerim GTX 1660 Super ve AMD Ryzen 5 3500, bunlara yönelik farklı bir öneriniz var mı?
Monster'a çok güvenemiyorum, laptoplarda bile 25 ms gibi ekran gecikmesi koyuyorlar, ne kadar doğru bilemem ayrıca 2100 TL'ye 240 Hz mönitör iyiymiş gerçekten.Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.