2000 TL mouse önerisi

shasea35

Decapat
Daha fazla  
En fazla 2000TL civarı ödeyebilirim, şu an en mantıklı Ninjutso katana gibi geliyor 1890TL. Ne önerirsiniz? Ağırlıklı FPS oynuyorum. Ayrıca şimdi bütçe arttırmam zor ama biraz daha bekletip 3000 civarına G PRO superlight alınır mı bu paraya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 18cm elim claw kullanıyorum.
O halde Lamzu Atlantis alabilirsin bütçe aşma imkanın varsa.

O halde Lamzu Atlantis alabilirsin bütçe aşma imkanın varsa.
evet aşabilirim tek aklıma takılan şu var yardımcı olursanız sevinirim, kablolu olması çok dert değil benim için o yüzden Endgame XM1r aklıma takılıyor shape nerdeyse aynı ve sensörler çok yakın skatez ve switchler kaliteli ama fiyat yarısına geliyor, 2 katını ödemek mantıklı mı değil mi onun arasında gidip geliyorum, bu konuda görüşlerinizi paylaşabilir misiniz benimle? çünkü evet 2000 çıkabilirim ama biraz yoracak bu ödemeyi yapmak beni yalan yok ama almışkende kaliteli almak istiyorum illa gerekirse 2000 öderim.

evet aşabilirim tek aklıma takılan şu var yardımcı olursanız sevinirim, kablolu olması çok dert değil benim için o yüzden Endgame XM1r aklıma takılıyor shape nerdeyse aynı ve sensörler çok yakın skatez ve switchler kaliteli ama fiyat yarısına geliyor, 2 katını ödemek mantıklı mı değil mi onun arasında gidip geliyorum, bu konuda görüşlerinizi paylaşabilir misiniz benimle? çünkü evet 2000 çıkabilirim ama biraz yoracak bu ödemeyi yapmak beni yalan yok ama almışkende kaliteli almak istiyorum illa gerekirse 2000 öderim.
XM1R oldukça iyi bir mouse, kablosuz olması önemli değilse alabilirsin, ki önemli olmadığını da söylemişsin.

abi inanamıyorum xm2we mi gelmiş cidden, hem de 1490'a? lamzu süperdir ancak lamzu zaten xm1r klonu olarak çıkmıştır ve bu o mouse'un yurtdışı modelidir. iki mouse da mükemmel ancak arada 600 lira farka değecek hiçbir şey yok o yüzden direk xm2we al, lamzuya kıyasla dış kaplaması daha iyi ve tuşları optik yani tuş yönünden sonsuza dek bir sıkıntı çekmeyeceksin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı