Atakan Kılıç
Centipat

Tutuş şeklim palm. Çok arada claw tutuyorum ama çoğunlukla palm. Kablosuz 2000 TL uzun ömürlü bir mouse önerir misiniz?

Tutuş şeklim palm. Çok arada claw tutuyorum ama çoğunlukla palm. Kablosuz 2000 TL uzun ömürlü bir mouse önerir misiniz?

Beyaz olanda alıcı yok ve alıcı 650TL. 3500TL TL oluyor alıcıyı alsa ki onu alacağına gider Waizowl Pro 2 alır.Hocam kablolu kaliteli bir şey ararsanız(kablosuz aradığınızın farkındayım)
Bütçenizden 200tl daha koyup çok uyguna bunu alabilirsiniz.
Wraith'de bir alternatif fakat 2 bine pek kaliteli bir şey alacağınızı sanmam. Az üstüne koyup Wraith'den Lamzu Thorn alabilirsiniz şu an 2.800 civarı olması lazım üstüne dongle ile uyguna gelir.
![]()
Lamzu Thorn 4K Wireless Mouse
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
![]()
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Darmoshark 4K/8K Dongle
Önemli Not: Ürün kutudan çıktığı haliyle 4000Hz desteklemektedir. Darmoshark M3 Pro Max ve M3s Max ile 8000Hz'de kullanılabilmesi için firmware güncellemesi yapılması gereklidir.Mouse ve dongle ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu...wraithesports.com
Hocam dongle nedir ilk defa görüyorum da?Hocam kablolu kaliteli bir şey ararsanız(kablosuz aradığınızın farkındayım)
Bütçenizden 200tl daha koyup çok uyguna bunu alabilirsiniz.
Wraith'de bir alternatif fakat 2 bine pek kaliteli bir şey alacağınızı sanmam. Az üstüne koyup Wraith'den Lamzu Thorn alabilirsiniz şu an 2.800 civarı olması lazım üstüne dongle ile uyguna gelir.
![]()
Lamzu Thorn 4K Wireless Mouse
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
Kalitesinin ne olduğu malum, switch şikayetleri var fakat kişiye kalmış.Beyaz olanda alıcı yok ve alıcı 650TL. 3500TL TL oluyor alıcıyı alsa ki onu alacağına gider Waizowl Pro 2 alır.
Hocam dongle nedir ilk defa görüyorum da?
Hocam dongle nedir ilk defa görüyorum da?
Rekabatçi oyun oynuyorum ama çok değil. Eğlencesine.Kablosuz farelerin bağlandığı alıcıya dongle denir. M3 Pro'nun kutusundan 1000Hz alıcı çıkıyor. Eğer FPS veya rekabet gerektiren oyunlar oynamıyorsan almana gerek yok ekstra alıcıyı çünkü attığım ekstra satılan alıcı sadece 4000hz desteği sunuyor mouse'a eğer rekabetçi oyunlar çok oynamıyorsan gerek yok almana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.