2000 TL Önü Açık Sistem Önerisi

Buyrun birlikte izleyelim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baktım ve ben göremedim dakikasını söylerseniz bakabilirim?

KASA: Nagas G666 500w 80+ Bronze Usb 3.0 Kart Okuyucu Oyuncu Kasası - n11.com 399TL
ANAKART: Gigabyte B450M S2H mATX Soket AM4 M.2/HDMI/DVI/VGA AMD Soket AM4 (Ryzen) B450M S2H Anakart - Nanokatalog 363TL
İŞLEMCİ: AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz Soket AM4+ 65W İşlemci + Onboard Radeon RX Vega 8 - Nanokatalog 610TL
RAM: Corsaır Ddr4 8gb 3000mhz Vengeance Lpx Cmk8gx4m1d3000c16 Pc Ram C - n11.com 330TL
SSD: Captcha Verification 376TL
TOPLAM: 2052TL

2000TL Bütçesi olup önü açık bir sistem arayanlar için oluşturduğum bu sistem, 8GB 3000Mhz hızında çalışan ram ve RX Vega 8 dahili grafik kartı ile güncel oyunları orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynatabilmekte, ayrıca 480GB'lık SSD sayesinde bilgisayarımız daha da hızlanacak. İlerleyen dönemlerde ise bütçeniz olduğunda iyi bir Gaming ekran kartı alarak tam bir oyuncu bilgisayarı oluşturabilirsiniz.

Evet dostlar yorumlarınızı bekliyorum. Nagas marka kasaya önyargılı yaklaşmayın, kasada 500W 80+ Bronze PSU bulunuyor. Ürün için yapılan yorumları iyice araştırarak bu kasayı seçtim. Ama ben kasaya ısınamadım derseniz FSP'nin 450W dahili PSU'lu kasasını da alabilirsiniz
KASA 2: FSP CMT110A PENCERELİ MIDTOWER AKTİF PFC 450W KASA 384TL
RAM 2: G.Skill Ripjaws V 8GB (2x4GB) DDR4 2800Mhz RAM - Nanokatalog(358TL) Çift Kanal
Kasadan kısıp çift ram yaparsak çok daha iyi olacak sanırım. Diğer konudaki topladığın PC ile neredeyse aynı fiyata geliyor fiyatı tam hesaplamadım ama bu daha iyi gibi geldi bana.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı