2000 TL Oyun Sistemi Önerisi

İşlemciyi 4460 yaptım belki ileride ekran kartınızı upgrade edersiniz.
2000.png
 
Kardeş monitörü sayma. Ucuza gelecek canavar gibi bir sistem hazırladım. Biraz daha direnip 2200 TL civarı yap.
Bu arada kasa biraz dandik oldu. Biraz daha bütçeni arttırıp Zalman Z3 Plus kasa alırsan bal gibi sistem. Aynı zamanda video kaydı da yapabilirsin bu sistem ile. Güle güle kullanın. :)png.png
 
sistem png.png
2000 TL den daha sağlam kasa çıkmaz mı ?


Bence daha sağlam kasa çıkmaz. İleriye dönük olması amacı ile İ5 kullandım. Ekran kartı zaten bir çok oyunu orta yüksek ayarlarda açıyor. Ha ama dediğin gibi daha iyi bir sistem topladım. Monitör dahil 2500 TL. Vatan Bilgisayar da yıl başı için %30 indirim olunca 2300 TL ye alırsın. Sistem şu:
Sistemin fotoğrafı yukarı çıkmış. :D
 
Son düzenleme:
Bence daha sağlam kasa çıkmaz. İleriye dönük olması amacı ile İ5 kullandım. Ekran kartı zaten bir çok oyunu orta yüksek ayarlarda açıyor. Gayet hoş bir kasa da seçtik. Hem kaliteli hem de 4 tane fan ile geliyor. Bence güzel sistem. İstersen ana kartı bir tık yükselt.
Ne zaman Frisby kasa kaliteli oldu ?
 
Ne zaman Frisby kasa kaliteli oldu ?



Kardeş kusura bakma yanlış yazdım sonra sekme kapandı düzeltemedim. Yeni paylaştığım sistem süper oldu.

İnatla o ekranı almanı istiyorum. Çünkü ekran çok iyi ve DVİ çıkışlı. O fiyat aralığında gayet iyi. Ha ama monitörü çıkarırsan sistem 2175 TL civarı oluyor. Bu arada dandik bir kasa ve güç kaynağı alıp sistemi yükselteyim diye uğraşma.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı