2000 TL Oyun Sistemi Önerisi

Kardeş kusura bakma yanlış yazdım sonra sekme kapandı düzeltemedim. Yeni paylaştığım sistem süper oldu.

İnatla o ekranı almanı istiyorum. Çünkü ekran çok iyi ve DVİ çıkışlı. O fiyat aralığında gayet iyi. Ha ama monitörü çıkarırsan sistem 2175 TL civarı oluyor. Bu arada dandik bir kasa ve güç kaynağı alıp sistemi yükselteyim diye uğraşma.
Kardeşim daha sistem bile toplamadım. Dediğin cümleye bak. Ben sadece Frisby kötü dedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim daha sistem bile toplamadım dediğin cümleye bak ? Ben sadece Frisby kötü dedim . Alkollü müsün ?



Sistemi toplayıp resmini attım ya. Her halde site kafayı yedi. Bu arada fotoğrafı sonradan koydum atacağım fotoğraf yamuk çıkmış ondan dolayı sonradan sistemi bir daha toplayıp fotoğrafını çekip attım. Galiba teknik bir sorun oldu. :D
Bu arada kasayı kalitesiz olduğunu bende biliyordum. Bende bu açığı kapatan yeni bir sistem topladım. Yanlış anlaşılma oldu galiba. O sistem de bir arka sayfada.
 
Son düzenleme:
Ucuza gelir ancak güvenlik konusundan iyi değildir. İşlemciyi Media Markt tan alırsan ucuza gelir. Vatan işlemcileri pahalı satıyor.
 
Bu sistem daha iyi değil mi ?

1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş monitörü sayma. Ucuza gelecek canavar gibi bir sistem hazırladım. Biraz daha direnip 2200 TL civarı yap.
Bu arada kasa biraz dandik oldu. Biraz daha bütçeni arttırıp Zalman Z3 Plus kasa alırsan bal gibi sistem. Aynı zamanda video kaydı da yapabilirsin bu sistem ile. Güle güle kullanın. :)Eki Görüntüle 124059
Frisby kasa ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı