2000 TL Oyun Sistemi

• Konuyu başlatan Berk Alp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.387
B

Berk Alp

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar 1-2 hafta içerisinde monitör dahil 2000 tl ye oyunları en iyi şekilde oynayabileceğim bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum sanırım vatandan olacak... Yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler... Bir de sistem windows 7 mi olsun 8 mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el almayı düşünürsen şu an acil bir şekilde ihtiyaçtan seninkinin yarı fiyatına parça satıyorum. Kalan paranla güzel bir ekran kartı alırsan istediğin her şeyi oynarsın rahatça.

Haklısın tabikide doğru söylemişsin :) baya baktım arkadaşlarımızınkine güzel de bende mouse ve klavyede yok onları da yazarlarsa sevinirim... Demeyin hiç mi bilgisayarın olmadı diye laptop bizimki :D Birde arkadaşların söylediklerinin hangisin daha iyi olduğunu söylerseniz fikir alışverişinde bulunursanız çok yardımcı olursunuz...

Son düzenleyen: Moderatör:
İki önerilen sistemdede işlemci soğutucusu eksik . Dersen ben İntel'in stok soğutucusunu kullanıcam kullanabilirsin ama yetmicektir.Önerilen kasaların hava akışı iyi olmadığı için ise oyun oynarken fazla ısınıp pc kapanabilir.Ben Cooler Master Hyper 103 kullanıyorum ama Hyper 212'yi tercih ederim.

Batu Karaman yaptığın yorum için teşekkür ederim farkettim bende evet arkadaşlar klayve ve monitör dahil 2000 tl yi maximum 150-200 tl aşabilecek bir sistem toplamaya özen gösterirseniz sevinirim

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı