2000 TL oyuncu bilgisayarı toplama

Eğer hedef PUBG ise 1050 alırsan çok daha iyi olur. 1030 PUBG oynatır ancak 720p de oynatır. 1080p de seni kanser eder.
Bu arada eğer yeni sistem topluyorsan G5400 işlemci ve H310 anakart alman daha yararlı olur. İlerde i7 8700 işlemciye kadar destek verir bu anakart sana.

Abi adam oyun oynamak istiyor AMD oyunlarda hala ezik.
Yüzde 7 ya da 8'lik bir fark var ve illaki oyun harici farklı işlerde yapacak, ayrıca ilerde yapılacak oyunlar çoklu çekirdek kullanımını destekleyeceğini düşünüyorum, bu yüzden AMD almalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030 yeni sistem toplarken, hele ki oyun oynanacak bir sistem toplanırken en son alınacak kartlardan biri. Bu kartın amacı eldeki eski sisteme PSU ve başka bileşen değiştirmeden can vermek. Bunun haricinde de kart GTX olmadığından Nvidia'nın sunduğu Shadowplay gibi hizmetlerden faydalanamayacaksınız. Size tavsiyem işlemciyi G4560 yapın kafadan 100 tl kar eder performans anlamında çok bir şey kaybetmezsiniz. Elinizde HDD var ise almayın ya da almak zorundaysanız 500GB alın. Toplamda yapacağınız 200 TL tasarrufu ekran kartına aktarıp RX 560 ya da GTX 1050 modellerine bakabilirsiniz. İyi bir indirime denk gelirseniz bu kartları 700 TL bandında yakalayabilirsiniz.

GT 1030 yeni sistem toplarken, hele ki oyun oynanacak bir sistem toplanırken en son alınacak kartlardan biri. Bu kartın amacı eldeki eski sisteme PSU ve başka bileşen değiştirmeden can vermek. Bunun haricinde de kart GTX olmadığından Nvidia'nın sunduğu Shadowplay gibi hizmetlerden faydalanamayacaksınız.
Son kart mı? E-Spor oyunu oynayacak adamın alacağı ilk karttır ki oyun oynanacak dediğimiz zaman E-Spor oyunları da bunların içine girer. BF1, PUBG oynamayacak adam 800 TL'ye GTX 1050 alacağına 400 verir GT 1030 alır. Üstelik hizmet desteklememesi bir eksi değil zira o kartı alacak adamın oyun kaydetme gibi bir amacı olmamalı, veya işlemciyi yüksek almalı. Fiyatına göre sunduğu performans gayet iyi, tabii ayar takıntısı olan birisi değilseniz.

Valla ben az önce b360 anakart ve i5 8400 işlemci aldım. Sen de ilerde i7 8700 işlemci almak istersen en az H310 anakart ve G5400 işlemci almalısın.
Valla ben az önce b360 anakart ve i5 8400 işlemci aldım. Sen de ilerde i7 8700 işlemci almak istersen en az H310 anakrt ve G5400 işlemci almalısın.
Benim tavsiyem B360 anakart alman.

Son kart mı? E-Spor oyunu oynayacak adamın alacağı ilk karttır ki oyun oynanacak dediğimiz zaman E-Spor oyunları da bunların içine girer. BF1, PUBG oynamayacak adam 800 TL'ye GTX 1050 alacağına 400 verir GT 1030 alır. Üstelik hizmet desteklememesi bir eksi değil zira o kartı alacak adamın oyun kaydetme gibi bir amacı olmamalı, veya işlemciyi yüksek almalı. Fiyatına göre sunduğu performans gayet iyi, tabii ayar takıntısı olan birisi değilseniz.
Oyun sistemi diye üstüne bastırarak yazmışım ama demek anlaşılmamış. Bir dahaki sefere bold yazar öyle denerim. Bu serzeniş faslına da şahit olmam. Yani en azından öyle umuyorum.
Gelelim yazdıklarınıza. Yaşınızı bilmiyorum siz diye hitap ediyorum. E spor oyunlarda RX 550 ya da GT 1030 un seçilebileceğini bilecek kadar bu piyasanın içindeyim. Lakin konuyu açan kişinin sorduğu soruya gelirsek adam GTA 5 ve PUBG demiş bunlar e spor değil ve dolayısıyla önerim geçerli.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı