Promos
Hectopat
DeathAdder V3 kablolu olabilir.
Hocam 2.5k verip de kablolu almak içimi yer benim başka ne var.
DeathAdder V3 kablolu olabilir.
Hocam 2.5k verip de kablolu almak içimi yer benim başka ne var.
![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Yani pek de fazla sansin yok, dedigim gibi elime gecince yorumlayabilirim. Pek kötü yorumu yok, elime gecince netlestiririm.
Oburlerine nazaran pek de pahalı gelmedi gözüme, birkaç yorum var guzel olduğuna dair bakalım bu paraya ne çıkacak.
Hocam vallahi konuyu takip edemedim, mesajlar birikmiş bakamadim. Bütçe, el ölçüsü, tutuşu şekliniz nedir? Kafa karışıklığı ortadan kalksin bir ona göre bir şey önerebilirim.
Vallahi hiçbir onerim yok, aklima bir şey gelmiyor onerebilecegim. Fantech hellios bakilabilir diyeceğim, onun da shape biraz asagida o yuzden kendim denemeden onermek istemem.
Hocam vallahi konuyu takip edemedim, mesajlar birikmiş bakamadim. Bütçe, el ölçüsü, tutuşu şekliniz nedir? Kafa karışıklığı ortadan kalksin bir ona göre bir şey önerebilirim.
Ölçü net değil model odan bir tık büyük olursa güzel olur. Bazen fingertrip tutuyorum.
Genelde sağ elle oynuyorum.
16 17 cm falan galiba telefonumun uzunluğuna göre ölçüm.
Ölçü net değil model odan bir tık büyük olursa güzel olur. Bazen fingertrip tutuyorum.
Genelde sağ elle oynuyorum.
16 17 cm falan galiba telefonumun uzunluğuna göre ölçüm.
Viper V3 model oya benzediginden seviyorum.
@MichealScofield hocam 20 21 cm ele(galiba) Viper V3 HyperSpeed alınır mı? Wraithesportsda iade ve garanti sıkıntılı olduğundan oradan almak istemiyorum.
Hocam garantiyi kabul ediyorum ama iade konusunda Wraith'in düşüncelerine katılıyorum.
Elinize en uygun g3a.
Tabii eliniz bir 16 bir 21 cm oluyor, cetvelle ölçmek daha sağlıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.