2000 TL R7 5800X için anakart tavsiyesi

Hocam önde 3'a RGB fan arkada egzoz a RGB fan var. Sorunsuz kullanabilir miyim?

Ne fark var hocam arasında Carbon ile OC yapılmayacak.

E Gaming 2300TL falan diye biliyorum 615TL de geri veriyor 1685-1700TL'ye denk geliyor bütçe için daha iyi olabilir, ek olarak soğutma MOSFET'leri daha iyi diye biliyorum görüntüsü olsun vsvs yine de siz bilirsiniz.
 
Kasanın önünde 3 RGB Fan var çoklayıcı kablo ile bağlı. Sorunsuz kullanıyorum şu anda. Kasayı aldığımda çoklayıcı kablosu ile birlikte geldi. Aldığınız kasanın içinde çoklayıcı yada RGB kart oluyor onlardan edinirseniz sorunsuz kullanabilirsiniz.

Carbon'un MOSFET soğutmalarıda çok kaliteli. Hemen hemen aynı kalitede sayılırlar. Carbon serisi MSI'ın üst düzey anakartlarından zaten. OC potansiyeli daha yüksek.
 
Kasanın önünde 3 RGB fan var çoklayıcı kablo ile bağlı. Sorunsuz kullanıyorum şu anda. Kasayı aldığımda çoklayıcı kablosu ile birlikte geldi. Aldığınız kasanın içinde çoklayıcı ya da RGB kart oluyor onlardan edinirseniz sorunsuz kullanabilirsiniz.

Carbon'un MOSFET soğutmaları da çok kaliteli. Hemen hemen aynı kalitede sayılırlar. Carbon serisi MSI'ın üst düzey anakartlarından zaten. OC potansiyeli daha yüksek.

MSI'nin Carbon serisi üst düzey olduğunda hemfikiriz ancak OC konusunda e-Gaming bir tık üstün basıyor diye biliyorum, Xe-Gaming olsa zaten hiç düşünmeden Xe al derdim 200 300TL arttırabilirsen bütçeni. 715TL de onun geri ödemesi var.
 
Arkadaşlar son kez konu açıp anakart konusunu kapatıyorum. Şimdi anakart satın alacağım da ikisi arasında kaldım. OC yapılmayacak. Hangisi daha iyi seçenek olur? ROG STRIX'te PCI-e 4.0 X16 2 adet, Carbon'da 1 adet. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. ❤
 

Geri
Yukarı