2000 TL RX 460 Sistem

Youtube'de i3 6100 gtx 1050ti vs i3 6100 rx470 videosunu izlerseniz darboğaz yapmadığını görürsünüz. Fakat arada 300 tl fark var o farka değeceğini zannetmiyorum. Rx 470 niye o kadar uçtu yahu?

Hocam Teknobiyotik ve Sinerjiyi önerir misin? Bir de yaptığın örnek sistemde 2666 mhz ram zaten 2133 mhzde çalışacak ve cl 16. Kötü olmamış mı oraya?
O RAM çok ucuz olduğu için ekledim isterseniz siz daha iyisini alabilirsiniz. Teknobiyotik ve sinerjiyi kesinlikle öneririm. Dolar uçtuğu için RX 470 de uçtu.

O RAM çok ucuz olduğu için ekledim isterseniz siz daha iyisini alabilirsiniz. Teknobiyotik ve sinerjiyi kesinlikle öneririm. Dolar uçtuğu için RX 470 de uçtu.

1050ti ile rx 470 arasındaki performans farkı o fiyat farkında değer mi sizce? Yaza doğru alacağım diyorum ama bu gidişle dolar düşmeyecek. Sizce düşme ihtimali var mı? Yoksa erkenden almalı mıyım?

Dostum arada 300TL fark var. Şöyle diyeyim sana, 1050 Ti; BF1 yüksekte 60FPS, RX 470 son ayarlarda 80FPS, sana kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette çok fazla yazı görüyorum. Kutuların çok sağlam ulaşmadığına ve müşteri hizmetlerinin çok iyi çalışmadığına dair. Teknobiyotiğe ne diyorsun? Ayrıca önerdiğin Dark Argon kasa iş görür mü? rx470 o kadar ucuzsa düşünmeden geçemem önerini. Şimdiden teşekkürler.

i3 vatanda yok ve gelmeyecekmiş sanırım.
6098p alabilir.Pek fark yok

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı