2000 TL Sistem Önerisi

Vunture

Hectopat
Daha fazla  
Oynayacağım Oyunlar;

• LoL
• CS: GO
• Minecraft
• MoH: Warfighter
• Battlefield 4
• CoD serisi
• GTA 4

Yukarıda yazdığım oyunları yüksek ayarlarda 60 FPS civarında oynatacak bir sistem toplamak istiyorum. 2000 TL'yi 1 kuruş dahi aşamıyorum.

50 TL bütçenizi aşıyorsa SSD'yi çıkarın.
Ekran Alıntısı.PNG

Teşekķürler. Bahsettiğim oyunlarda sıkıntı yaşamam değil mi? hata yapmak istemiyorum çünkü.
Yazdığınız oyunların hepsini yüksek-ultra ayarlarda oynarsınız. Sadece o oyunlarla kısıtlı kalmayın. Gta 5 de oynamalısınız.
MGS 5, The Witcher 3 gibi oyunları da oynayın. Bu oyunları 1080p yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz.

Teşekķürler. Bahsettiğim oyunlarda sıkıntı yaşamam değil mi? hata yapmak istemiyorum çünkü.
O sistem GTA 5 gibi ağır oyunları yüksek ayarda açacaktır. Yalnız düşük bütçelerde SSD yerine ekran kartına ağırlık verilmeli. Resimdeki SSD yi çıkarıp GTX 960 veya R9 380 takılsaydı daha iyi olurdu.

SSD ileride de alınabilir. Bu bütçede ekran kartına daha fazla yatırım yapılmalı. SSD'den gelen 150TL eklenirse 720TL civarında GTX960 2G alınabiliyor. Çok daha performanslı olacaktır.

Çok güzel olmuş sistem. Ah monitörüm olsaydı da bende bu şekil toplasaydım. Bütçem 2 milyar fakat monitör dahil. Monitöre bayılacağım en az 200 lira zaten. O yüzden de GTX 950 alıyorum :(

@Aryalore Hangi siteden topladınız parçaları ? benim topladığım ile çok büyük fiyat farkı var belki bende burdan toplayabilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı