Fakat bu konuda yaptığım araştırmada pci-e x16 = 1 yazıyordu msi sitesinde.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önemli kısım burası diye biliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    3,9 KB · Görüntüleme: 115
Bu bilgisayar kuzenime alınacak şimdi ben kendimkine baktım ASUS H-81 GAMER yani ben şimdi Gtx 970'i 6 gücünde mi kullanıyorum? Çok bir şey değişir mi? Abi yapma gözünü seveyim :D

Hocam @GCN bu linki verdi ve dediklerini aktarıyorum. Linkte de verilenlere göre maalesef doğru. :D Ama x 8 hızında GTX 970 performans kaybı yaşamıyor x 6'da da o kadar veri kaybı olmaz diye düşünüyorum.

Hatta arkadaş 1070'e kadar x8 hızında sıkıntı olmaz demişti. Ben ileriye dönük olsun diye B 150 almasını istiyorum bir ihtimal yeni kartlar 2.0 sürümünde sorun çıkartabilir olmayacak bir şey değil çünkü. Biraz da tedbir amaçlı B 150 koydum.

x1 PCI-E 2.0 = 500MB/saniye

x1 PCI-E 3.0 = 1.000MB/saniye

Mesaj alınmıştır umarım.

Misal H110 anakartta 6 adet USB 3.0 portu var, B150 anakartta ise 8 adet USB 3.1 portu var. Yeterince açıklayıcı bence.

Şu işlemci bu işlemci oyunlarda yeterli midir diye bir soru olmaz! Hepsinin kendi sınırı var, örnek CS:GO 4K ultra ayarlarda Pentium G4400 sorun çıkartmaz. Örnek bana low ayarlarda 30 FPS yetiyorsa işlemcide ekran kartı da bana yeterlidir. Bu soruya cevap yok kısaca.

Şöyle sorayım bu işlemcinin 2 fiziksel 2 sanal çekirdeği var 4 çekirdek isteyen oyunları kaldırır mı?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı