700-800 TL fiyatlarında GTX 960, 300 TL'ye i5 2500K, 120 TL'ye 2 adet 4 GB 1333 MHz RAM, 270 TL'ye 240 GB WD Green SSD, kalan para ile anakart ve güç kaynağı alabilirsin. Tabi bunları daha düşük fiyatlara alabilirsin.
Reis 1333 mhz ramı kim napar Allah aşkına.700-800 TL fiyatlarında GTX 960, 300 TL'ye i5 2500K, 120 TL'ye 2 adet 4 GB 1333 MHz RAM, 270 TL'ye 240 GB WD Green SSD, kalan para ile anakart ve güç kaynağı alabilirsin. Tabi bunları daha düşük fiyatlara alabilirsin.
@GNS Eagle sağ olsun konu karmakarışık oldu.
Xeon sistem önerilecekti, beğeniler atılacaktı, olay bitecekti. Ama yooo, sıfır sistem zorlanacak.
Reis 1333 MHz RAM'ı kim napar Allah aşkına.
Platoon 500W PSU neden 180 TL? Platoon kötü bir marka değil ki.
Anladım platoon almayacağım yalnız işlemci eski diye ramı 1866 mhz alsam farkını göremeyecek miyim ?Kardeşim, işlemci eski olduğu için 1333 yeter, bütçe anca bu kadar. Platoon alma diyoruz, ama inat edip alabilirsin. Ama sonra gelip PSU patladı deme bize.
Attığınız ram yerinde yok onun yerine başka ram önerebilir misiniz ?Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Aerocool VX Plus 500W Güç Kaynağı (AE-VXP500) Fiyatı
Aerocool VX Plus 500W Güç Kaynağı (AE-VXP500) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
5WD 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Sata3 WD5000AAKX Blue Fiyatı
5WD 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Sata3 WD5000AAKX Blue en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Snowman X4 Cpu Fan Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Snowman X4 Cpu Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, Snowman X4 Cpu Fan ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
1276try. Geri kalan para ile kendinize uygun bir ekran kartı alabilirsiniz.
Edit:
Bu soğutucuyu daha çok öneriyorum.![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
En ucuz 740 lira gördüm...Net tavsiyem Ryzen 3 3200g işlemcisini 2.elden almaktır. 600TL civarlarında, Zaten o işlemcinin sıfırdan ederi odur.
2 günde piyasa oynamış olamaz diye düşünüyorum. Şahsen 4-5 tane 500-600TL'lik ilan gördüm.En ucuz 740 lira gördüm...
Nerede gördünüz? Cidden ihtiyacım var. Lütfen Letgo mu? Sahibinden mi?2 günde piyasa oynamış olamaz diye düşünüyorum. Şahsen 4-5 tane 500-600TL'lik ilan gördüm.
Anladım platoon almayacağım yalnız işlemci eski diye RAM'ı 1866 MHz alsam farkını göremeyecek miyim?
Attığınız RAM yerinde yok onun yerine başka RAM önerebilir misiniz?
Reis ben pes ettim. Varsın bilgisayarsız kalalım. Nostaji içeren el konsolu mu alsam ne yapsam diye düşünüyorum. Kafayı yoruyorum aylardır yok yani. Gün gün fiyatlar artıyor. İkinci el mahvolmuş durumda. Şuna bak ya Metin 2, Lol oynanacak APU sistem bile lükse girmiş...Hocam 250TL'ye yakınında 8 GB RAM bilgisayarcılarda bulursun. 1866MHz almaya gerek yok 1600MHz yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.