2000 TL sistem toplama

yunus159

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar çok kısa bir süre içerisinde bilgisayar toplayacağım ama iki sistem arasında kaldım. Birini alırsam Bazooka'yı alamayacağım diğerini alırsam İ5'den mahrum kalacağım. Lütfen yardımcı olun hangisinde sorunsuz ve kasmadan oyun oynayabilirim ? Özellikle GTA 5'i 1080p'de ultrada akıcı olarak oynamak istiyorum ama Bazooka'yı da aşırı öneriyorlar siz olsanız ne yapardınız?
@Recep Baltaş abi fikrin nedir? Sen olsan hangisini alırdın?
1.Sistem:
Adsız.png

2. Sistem:
2.2k.png

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler :)

Başlık yanlış olmuş moderatörler konuyla alakasız ben sistem toplamak istemiyorum iki sistem arasında kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
2000₺ ye GTA 5 ultra ayarlarda oynayabileceğin bir sistem toplayamazsın.
İ3 6100+GTX950 ikilisi GTA 5 ultra'da 50 FPS civarı alıyor ki 50FPS de zaten rahatsızlık hissetmem ancak video çekeceğim için cpu'dan oluşabilecek ani FPS droplarını yaşamamak için iki sistem arasında kaldım zaten :)

Biraz daha maddi destek elde edebilirsen i5 al sonuçta sürekli kullanacağın bir sistem olacak yanlışmıyım ?
Diyelim ki İ3 6100 aldım ve 4-5 ay sonra i5 6400'ü alacak parayı buldum i3 6100 ü söküp yerine i5 6400'ü takarken nasıl bir yol izlemeliyim? Format vs. gerekli olacak mı? Yoksa stok sogutucuyu çıkarıp yeni işlemciyi yerine takıp tekrar stok sogutucuyu yerine koyup bilgisayarı açtıgımda eskisi gibi çalışmaya devam mı edecek?

Parça toplarken pin numarasına dikkat etmek gerekir.Hard diskle alakalı birşey uyum oldukça sorun olmaz bios ayarlarına dikkat et sen anakartını görmedim ama anakartı aldıktan sonra modeline göre uydurmanda fayda var her işlemci çalıştırır anakartlar ama şimdi yüzde 40 almak performans almak var yüzde yüz performans almak ver ve bellek frekansınada dikkat et Ekran kartı işini görür.Ancak biraz beklemende fayda var

Parça toplarken pin numarasına dikkat etmek gerekir.Hard diskle alakalı birşey uyum oldukça sorun olmaz bios ayarlarına dikkat et sen anakartını görmedim ama anakartı aldıktan sonra modeline göre uydurmanda fayda var her işlemci çalıştırır anakartlar ama şimdi yüzde 40 almak performans almak var yüzde yüz performans almak ver ve bellek frekansınada dikkat et Ekran kartı işini görür.Ancak biraz beklemende fayda var
Uzun süredir tekrar tekrar okudum ancak pek anlayamadım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı