2000 TL Sistem Toplama

Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için çok yardımı dokundular.

Güncel olarak hala monitör almayı düşünüyorum yukarıda da belirttiğim gibi ve tavsiyelerinize de hala açığım.
Monitör için bütçeni 600'e çıkartma şansın varsa AOC 21.5 G2260VWQ6 75 Hz modelini tavsiye ederim alternatif olarak ViewSonic modeli var VX2257 onu da alabilirsin 2si de yaklaşık aynı bildiğim kadarıyla AOC modelinde DisplayPort kablosu çıkıyor tek fark o sadece. 60 Hz olarak ASUS ' un 21.5 VP228H modelini düşünebilirsin.

Monitör için bütçeni 600'e çıkartma şansın varsa AOC 21.5 G2260VWQ6 75 Hz modelini tavsiye ederim alternatif olarak ViewSonic modeli var VX2257 onu da alabilirsin 2si de yaklaşık aynı bildiğim kadarıyla AOC modelinde DisplayPort kablosu çıkıyor tek fark o sadece. 60 Hz olarak ASUS ' un 21.5 VP228H modelini düşünebilirsin.

İki model de gayet güzel ama markalar kaliteli mi hiç bilmiyorum.
Birde ek olarak şu anda gtx 1050ti alabilirim sizce değer mi yoksa bekleyip gtx 1060 6GB mı almalıyım?

İki model de gayet güzel ama markalar kaliteli mi hiç bilmiyorum.
Birde ek olarak şu anda gtx 1050ti alabilirim sizce değer mi yoksa bekleyip gtx 1060 6GB mı almalıyım?
Kendim Aoc olan aynı monitörün 24 inç olanını kullanıyorum gayet memnunum ikisi de alınabilir. Ekran kartı için 1060 6Gb altına inme derim yani bekle.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı