2000 TL sıvı soğutma önerisi

librEski

Centipat
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
12
Yakın zamanda bilgisayar topladım ve şimdi sıvı soğutma ile soğutmak istiyorum. 280mm boyutlarında olan sıvı soğutma ne seçilmeli? Türkiye garantisi olmalı. Vatan Bilgisayar üzerinden alınabilir olursa iyi olur. RGB olmasını tercih ederim. O kadar para verdiğim bir sistemin kendini belli etmesi benim için önemli. Maksimum 2000TL çıkabilirim ama o kadar çıkmayı istemem çünkü şu an elimde hazır 1800TL var. Ne kadar çıkarsam biriktirmem o kadar zaman alır.

Ve radyatöre akstardan fanlar takılabiliyor mu? Mesela iç kısmına 2 tane fanı taktım kutudan çıkan. Dış kısmına 2 fan ekstradan alsam taksam oluyor mu? Oluyorsa daha mı serin çalışır?(Sıvı soğutmalar konusunda çok bilgim yok beni yönlendirirseniz sevinirim)

Ben Corsair'dan iki tane sıvı soğutma buldum ve ikisi birbirine benzer. İkisi arasında nasıl farklar var ve hangisi daha iyi soğutur hangisi daha sessiz çalışır.

Sistemim:

Cooler Master H500 kasa.
ASUS TUF X570 PLUS Wi-Fi.
AMD Ryzen 7 3700X.
ASUS ROG STRIX 2070 Super.
 

Bu da iyidir.
ön tarafa takmayacağım için 360mm olmamalı. Üst tarafa takacağım. Ve üst taraf 280mm maksimum boyut destekliyor. Ve garanti kısmı benim için önemli olduğu için mağazadan alacağım bir ürün olmalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı