2000 TL Telefon Önerisi

Nokia 8, Note FE, Mi 6, Zenfone 5 alabilirsiniz. Önerim Zenfone 5'tir. Her yerden dengeli bir şekilde telefon yapmış adamlar. Kamerası güzel, tasarımı ve işlemcisi güncel. Fakat performans konusunda bir Note FE, Nokia 8, Mi 6 değil.

J7 Prime almanı öneririm. Şu an kullandığım telefon. Gerek kamerası gerekte bataryası olsun telefondan çok memnunum. Fakat ben başlığın 2000 TL Sistem Toplama olmasını anlamadım :)
Arkadaşım J7 Prime alacak fakat bozduğu telefonu 32GB'dı ve sıkıntı yaşayabileceğini söylüyor. Sizde hangi modeli var ve ne kadarını kullanıyorsunuz?

Arkadaşım J7 Prime alacak fakat bozduğu telefonu 32GB'dı ve sıkıntı yaşayabileceğini söylüyor. Sizde hangi modeli var ve ne kadarını kullanıyorsunuz?
16 GB'lık olanı var bende. Cihaz hafızasının 10,48 GB'ını kullanıyorum.

2400 TL S7 için oldukça fazla ancak buradaki şartlardan dolayı orta seviye telefonlar bile bu fiyatta artık. S7 iyi telefon, hayırlı olsun.
Sağolun. Bu fiyata bu kamera ve donanım bulamadım. A6 A8 falan hep giriş seviye telefonlar gibi. XZ1 düşünüyordum ama kamera şarj ve ekran için vazgeçtim. Sorunsuz 2 yıl götürse yeter benim için.

Ayrıca parmak izi biraz kötü gibi geldi bana. 2-3 denemede açılıyor. Oyun performansı çok denemeye fırsat olmadı ama 2K ekran kafama takıldı. Çoğu konuda görüyorum PUBG Mobile performansı nasıldır?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı