2000 TL Telefon önerisi

Bütçemi arttırıp S7 veya S7 Edge alabilirim. Peki J7'nin eksi özellikleri nedir ?
Eğer 2016 J7'den bahsediyorsan donanım bakımından artık geride kalan bir model. 2017 Pro versiyonundan bahsediyorsanız fiyatına göre biraz pahalı ve özellikle 16 GB modelinden şiddetle kaçınılması gerek.

Eğer 2016 J7'den bahsediyorsan donanım bakımından artık geride kalan bir model. 2017 Pro versiyonundan bahsediyorsanız fiyatına göre biraz pahalı ve özellikle 16 GB modelinden şiddetle kaçınılması gerek.
Açıkçası 2000 TL'yi geçmesini istemiyorum. Samsung Galaxy J7 Pro 32 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı Bu telefon beni üzer mi ? Genellikle sosyal medya programları ile ilgileniyorum. Oynarsam en fazla Modern Combat oynarım. Genellikle Clash Royale ve Fifa Mobile, cevabını bekliyorum.

Bütçenizi biraz daha arttırırsanız Mi 8 SE alabilirsiniz sahibinden gibi sitelerde satışına başlamışlar 1 yada 2 hafta gibi bir sürede hepsiburada gibi yerlerde satılmaya başlanıcağını düşünüyorum.

Ben de aynı senin gibi 2 ay önce 2000 TL ile iPhone 7 almayı düşünüyordum ve öyle yaptım. Çok memnunum birazcık ısınıyor fakat kasma donma zerre kadar Yok. Androidden bıkmışsan 6 senin için biçilmiş kaftan.. Kaçırma. :)

Uzun karar ve danışma sonrası HUAWEI P Smart modelini aldım. Görüntü kalitesi beni benden aldı, parmak izi okuyucusu ise fişek gibi :D Pili çabuk doluyor, 1 saat PUBG Mobile oynadım %56 iken %42 ye düştü. Isı değerleri ise parmak yakacak değerlerde değildi. 1. Gün sonunda bunları yaşadım. Önerir miyim ? Şiddetle.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı