2000 Tl Telefon onerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kullanmadiniz demek ki. 1 aydir kullaniyorum. 2k ekran gercekten cok cok iyi :) tek sıkıntısı bataryaya etkisi büyük. Gelelim performansa olan etkisi. Her zaman dediğim gibi LG G2de çıraklık dönemini yaşıyordu. G3 ile ustalığa adım attı. G2 kullanan biri demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. Gerek video oynatmada gerekse oyun performanslarında düşüklük yaşamadım. Yaşandığını kulaktan dolma bilgilerle veya tahminlerle iddaa edemezsiniz.

Gelelim 4K ekranı neden kullanmadı diyen arkadaşa. Teknoloji yetmiyor değil. O ekranı taşıyacak bir işlemci piyasada yoktur diye düşünüyorum. Biraz çamur atmak yerine araştırmanızı daha detaylı yaparak yapacağınız yorumların daha tutarlı olmasını sağlayabilirsiniz.

Hocam ne kadar agresifsiniz tamam G3 en iyisi. Ayrıca teknoloji mağzalarındaki telefonun yavaşlığından bahsedecek düzeydeyse bilgin konuyu uzatmaya gerek yok. Ayrıca belirtim telefonum Z2. Bide ben şu iyi bu iyi demek doğru olmaz ikiside iyi telefonlardır bana göre Z2 daha iyi geldiği için onu aldım. Sana G3 gelir pnu alırsın ama bi arkadaşımız soru sormuş bende de bahsettiği modellerden biri olduğu içim yorumumu yaptım.

Hocam ne kadar agresifsiniz tamam G3 en iyisi. Ayrıca teknoloji mağzalarındaki telefonun yavaşlığından bahsedecek düzeydeyse bilgin konuyu uzatmaya gerek yok. Ayrıca belirtim telefonum Z2. Bide ben şu iyi bu iyi demek doğru olmaz ikiside iyi telefonlardır bana göre Z2 daha iyi geldiği için onu aldım. Sana G3 gelir pnu alırsın ama bi arkadaşımız soru sormuş bende de bahsettiği modellerden biri olduğu içim yorumumu yaptım.
G3 en iyisi demedim. Hicbir zamanda böyle bir yorum yapmadım. Yanlış yerlere çekmeyin yaptığım yorumu. Sadece bilginizin fazla olmamasına rağmen kesin bir dille konuşmanızı eleştiriyorum.

Kullanmadiniz demek ki. 1 aydir kullaniyorum. 2k ekran gercekten cok cok iyi :) tek sıkıntısı bataryaya etkisi büyük. Gelelim performansa olan etkisi. Her zaman dediğim gibi LG G2de çıraklık dönemini yaşıyordu. G3 ile ustalığa adım attı. G2 kullanan biri demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. Gerek video oynatmada gerekse oyun performanslarında düşüklük yaşamadım. Yaşandığını kulaktan dolma bilgilerle veya tahminlerle iddaa edemezsiniz.

Gelelim 4K ekranı neden kullanmadı diyen arkadaşa. Teknoloji yetmiyor değil. O ekranı taşıyacak bir işlemci piyasada yoktur diye düşünüyorum. Biraz çamur atmak yerine araştırmanızı daha detaylı yaparak yapacağınız yorumların daha tutarlı olmasını sağlayabilirsiniz.
Tamam işte hocam bende aynı şeyi söylüyorum. Çözünürlük arttırmak işlemciyi zorlar dedim 2k da G3 deki 2.5 ghz hızı tam anlamıyla vermez demek istedim kimseye çamur atmıyorum.

Tamam işte hocam bende aynı şeyi söylüyorum. Çözünürlük arttırmak işlemciyi zorlar dedim 2k da G3 deki 2.5 ghz hızı tam anlamıyla vermez demek istedim kimseye çamur atmıyorum.
Bende diyorum ki sorun yaşamıyorum. Çıktığı günden beri kullanıyorum. Herhangi bir yavaşlık yaşamadım. Tek dezavantajı batarya ömrünü oldukça kısaltması.

Sen de bana aynı bilgiyle geliyorsun diye ben sana o örneği verdim. Hem neden mağazadaki telefonu dikkate almıyorsun? O çakma Z2 mi? İçi bomboş, içinde uygulama bile olmayan sıfır cihaz mı kasar yoksa içinde uygulama yüklü cihaz mı? Mantıken düşündüğün zaman mağazadaki cihazın daha seri olması lazım değil mi? Ama sorunlu seri de olabilir. Bir cihaza bakıp tümüne çamur atılmaz. Anlatmak istediğim buydu. Neyse ezberden konuştuğunuz aşikar.

Hocam hala demek istediğimi anlamamışsın bu mesajıda yazdıktan sonra gerekmedikçe cevap yazmayı düşünmüyorum. Ayrıca bilgisizce felan demenizi doğru bulmuyorum bilmediğim bişeye yorum yapmam ben.
Siz zaten 2.3ghz hızla 2.5 ghz arasındaki hız farkını günlük kullanımda kesinlikle hissetmezsiniz. Benim demek istediğim noktada 2k ekran performansı düşürür zaten telefonların özellikleri ortada çok güçlüler. Ama birazda olsa işlemciden yer.

O zaman teşhir ürünü bir ürün almanızda sıkıntı yok. Sizin dediğinize görede.

Hocam hala demek istediğimi anlamamışsın bu mesajıda yazdıktan sonra gerekmedikçe cevap yazmayı düşünmüyorum. Ayrıca bilgisizce felan demenizi doğru bulmuyorum bilmediğim bişeye yorum yapmam ben.
Siz zaten 2.3ghz hızla 2.5 ghz arasındaki hız farkını günlük kullanımda kesinlikle hissetmezsiniz. Benim demek istediğim noktada 2k ekran performansı düşürür zaten telefonların özellikleri ortada çok güçlüler. Ama birazda olsa işlemciden yer.
O işlemci farkını bizim anlamamız imkansız haklısınız ben ona herhangi bir yorum yapmıyorum ki. 2k ekranın performansı düşürmediğini söylüyorum. Daha akıcı ve stabil olduğunu söylüyorum hatta. LG G2 yi satmadım kardeşime verdim. Aralarındaki farki görebiliyorum. G2 den daha akıcı bir telefon 2k ekranına rağmen

O zaman teşhir ürünü bir ürün almanızda sıkıntı yok. Sizin dediğinize görede.
Tamam dediklerinize bende katılıyorum. Yanlış birşey yok. İşlemciden biraz yer diyorsunuz. Fakat bu Z2yi almasını gerektiren bir sebep değil. Sizin dediğiniz
'z2nin temaları çok güzel z2 al' demek gibi birşey. Çok fark yaratan bir performans varsa konuşalım ama küçük, günlük kullanımda belli olmayan dezavantajlar için alıcıya 2k ekran olumsuz demeyelim. Bende iki cihazda yok. Abimde g3 yakın arkadaşımda z2 var. Bana göre bu iki telefonu ayıran nokta tasarımı. 2k ekran büyük üstünlük görüntü açısından fakat bataryada olumsuz. Su geçirmezlik çok beğendiğim bir özellik fakat dört dörtlük değil Servis desteği açısından. Kişi eline alıp baksın hangisini beğeniyorsa alsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı