Hocam sen konuşmaları en başından oku birde bi arkadaş ekranın 2k olması bataryayı etkiliyor diyor birtek bende dedim 2k ekran performasıda az da olsa düşürür dedim. Madem çözünürlüğün artması bişe değiştirmiyorsa 4k panelde sıkıntı yaratmaz demek istediklerini bahsettim. Telefonu neden tavsiye edersin dersende kamera, sağlamlık, su geçirmezlik derim. Bu olay farklı yönlere kayıyor. Galiba ben demek istediğimi tam anlatamıyorum sizlere başka biride görüp yorumunu belirtirse sevinirim.Tamam dediklerinize bende katılıyorum. Yanlış birşey yok. İşlemciden biraz yer diyorsunuz. Fakat bu Z2yi almasını gerektiren bir sebep değil. Sizin dediğiniz
'z2nin temaları çok güzel z2 al' demek gibi birşey. Çok fark yaratan bir performans varsa konuşalım ama küçük, günlük kullanımda belli olmayan dezavantajlar için alıcıya 2k ekran olumsuz demeyelim. Bende iki cihazda yok. Abimde g3 yakın arkadaşımda z2 var. Bana göre bu iki telefonu ayıran nokta tasarımı. 2k ekran büyük üstünlük görüntü açısından fakat bataryada olumsuz. Su geçirmezlik çok beğendiğim bir özellik fakat dört dörtlük değil Servis desteği açısından. Kişi eline alıp baksın hangisini beğeniyorsa alsın.