2000 TL üzeri klavye ve mouse önerisi

Muadil bir ürün bulamadım açıkçası ama biraz klavyeleri inceledim. Havit KB904l modeline denk geldim. Bu markanın ürünleri çok üst düzey değil ama giriş seviyeside değil. Rampage Gamepower tarzı merdiven altı markalardan daha iyidir diye düşünüyorum bende kulaklığı var Havit'in memnunum açıkçası.
Daha önce Havit marka bir kulaklığım vardı ama çok hızlı kırıldı, yaklaşık 2.000 ₺’lik kulaklık resmen çöp oldu gidipte iade süreciyle uğraşmadım. Şu anda Gamepower kulaklık kullanıyorum ve kalite olarak memnunum.

Klavye ve mouse’u Trendyol üzerinden almayı planlıyorum; çünkü oradan alınca ürünler aynı veya birbirlerine yakın tarihlerde geliyor, farklı sitelerde teslimat süreleri değişiyor. Şu anda Shuriken ES10 Sansei Red Switch klavye 350 ₺ indirimle 1.000 ₺ civarına düşmüş durumda. Onunla birlikte Razer Basilisk V3 mouse almayı düşünüyorum.

Ayrıca Technopat’ta neredeyse tüm farelere bir şekilde laf ediliyor; önerdikleri ürünler genelde stokta olmuyor ya da çok rastgele, güven vermeyen sitelerden oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı