2000 TL Xbox One S mi, PC mi?

Magistier

Hectopat
Katılım
1 Mart 2016
Mesajlar
65
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba arkadaşlar, bu sene 9. sınıfa geçtim ve bursluluk sınavını kazandım. Bursluluk sınavından alacağım parayla Xbox veya PC almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.

-Şu an elimde LOL, CS:GO oynatabilen eski bir bilgisayarım var,

-Xbox One S alırsam, 4K Upscale özelliği var ve bizde de bir 4K TV var.

-Ders çalışan biriyim, Xbox alırsam annemler akşam eve gelip televizyon izleyecekleri için Xbox'la oynayamam, bu benim için bir artı olur. Öyle düşünüyorum.

-PC alırsam oyun fiyatları uygun ama Xbox'da EA ACCESS üyeliği oldukça uygun. Ve Xbox alırsam yanında FİFA 17'de veriliyor (oynamak istediğim bir oyun).

-Xbox One S+Fifa 17 1100 TL(Bimeks).

-Yeni oyunları oynatan bir oyun PC'si en az 2000 TL. Kısaca karar veremiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ps4 veya pro modelini tavsiye ederim. Xbox da çok iyi bir konsol ama servislerinin ülkemizde çalışmadığını duydum yani türkiyede cihazdan tam yararlanamıyormuşuz. Kullanan arkadaşlarımdan onlinede oyuncu azlığı duyumları aldım. O yüzden bende ps4 almıştım. Tabii bunları duyumlarım olarak söylüyorum sende araştırabilirsin. Evde pc varsa tekrar pc ye yönelme konsol al xbox da olur ps4 de olur. Çevrende bunlardan birine sahip arkadaşın varsa sende ondakini alıp birlikte oynayabilirsin. Ps4 de kardeşlik sisteminden yararlanma şansın var.
 
Xbox One S öneririm. EA Access yıllık 65 TL ve bir sürü oyunu ücretsiz veriyor. UFC1-2, Battlefield 4 ve Hardline, Fifa 16,15, Star Wars Battlefront, Titanfall gibi.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı