Xbox One S mi yoksa PC mi?

• Konuyu başlatan kyes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 3.573
Yanlış Bilgilendirme
One S ne zamandan beri 4K oyun deneyimi sunuyor. One X sunuyor. One S sadece 4K video oynatabiliyor. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Yanlış bilgi falan yok, ancak sizin yetersiz bilginiz var. Araştırmadan yorum yapmamanızı öneririm.

Yanlış bilgi falan yok, ancak sizin yetersiz bilginiz var. Araştırmadan yorum yapmamanızı öneririm.
Burada yanlış bilgi sende var.

Xbox One S "4K oyun oynatmaz. Sadece 4K Blu-RAY içerik, yada 4K Film-Dizi oynatır"

Zaten One S, 4K Oyun oynatacak olsa neden gidip One X alınsın?

Edit 1: Asıl sen attığın linke bir gir de iyice bir oku.
"4K Video Akışı
Netflix, Amazon, Microsoft Filmler ve TV ve diğer uygulamalarda 4K Ultra HD video izleyin.
4K Blu-ray
Yerleşik 4K Ultra HD Blu-rayTM ile filmleri nefes kesici ayrıntılarla izleyin.
2
"

Ben burada 4K Oyun Deneyimi göremedim? 4K Görüntü çıkışı olması demek, 4K Oyun oynatıyor demek değildir.

One X ile One S arasında olan farkları da öğrenmenizi rica ederim.

Edit 2:

"4K
Oyun deneyimi heyecan verici"

Adamlar 1 sayfa kocaman 4K OYUN DENEYİMİ yazmış. Ben One S sayfasında göremedim öyle bir yazı? Sen bizden başka bir görme yeteneğine mi sahipsin?

Buradan oyunlara bakıp karar verebilirsin. Ancak Online FPS veya MMORPG gibi oyunlar oynayacaksan konsol alma. Konsollar genelde exclusive oyunlar için tercih edilir. Eğer Singleplayer oyun oynamıyorsanız konsol almaya gerek yok.
Kısmen katılmıyorum hocam. Elbette özel oyunlar da önemli bir etken konsol almak için ama başka nedenler de var. En basitinden aynı fiyata toplanan PC'den çok daha fazla performans veriyor eğer amaç sadece oyunsa. GTA gibi güzel oyunların PC'den önce konsola da gelmesi ayrı bir güzellik.

Hocam şahsen ben One S cihazına hak etmediği parayı vermezdim. Yine de ikisi arasından seçim yapacaksanız ve 1080p TV'niz varsa One S tercih edilebilir.

Bütçe 2800 TL ama benim masaüsütü PC yok bende sadece laptop var. Klavye yok mouse var.

Son düzenleyen: Moderatör:
.

Bunu mu alayım PC mi? Ama ben Xbox One S'e daha sıcak bakıyorum.
Babama bu zamanda bütçesini zorlamak istemiyorum o yüzden Xbox diyorum.

Bakın kardeşim;
İkisi de ayrı yeller. Hem o paraya alacağın PC'de muadil oyunları oynayamadım.

Eder tabi, neden etmesin? Xbox One serisi 2013 yılında çıktı o zamandan beri birçok insanı idare ediyor. Daha 2-3 yılı vardır muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı