Fury Renegade hızı daha yüksekmiş haklısın.Fury Renegade. Fury Renegade ustteki 980 Pro'dan da iyidir.
Fury Renegade hızı daha yüksekmiş haklısın.Fury Renegade. Fury Renegade ustteki 980 Pro'dan da iyidir.
Pc 7 saniyede açılıyor oyunlarda aynı şekilde hızlı neden durmuyor dedin?Hiç iyi durmuyor.
Copten de beter o yuzden.Pc 7 saniyede açılıyor oyunlarda aynı şekilde hızlı neden durmuyor dedin?
İroni yapmak için atmışsındır umarım.
Okuma yazma diğer önerilenin yarısı kadar bile değil. Ayrıca bilmediğim markaya para vermem. Önerin için yine de teşekkürler.Pc 7 saniyede açılıyor oyunlarda aynı şekilde hızlı neden durmuyor dedin?
Dostum bi bizim attığımız ssd lerin okuma yazma hızlarına bak bide senin attığına göz var nizam var.Pc 7 saniyede açılıyor oyunlarda aynı şekilde hızlı neden durmuyor dedin?
DRAM'ı geçtim hızı bile düşük hemde çok düşük.Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
980Pro var ama yurtdışından geliyor.
Al bunu geç.Okuma yazma diğer önerilenin yarısı kadar bile değil. Ayrıca bilmediğim markaya para vermem. Önerin için yine de teşekkürler.
Tamamdır. Öyle yapıcam zaten aklımda vardı ya samsung ya da bu yine de bi sorayım dedim.DRAM'ı geçtim hızı bile düşük hemde çok düşük.
Al bunu geç.
Samsung'ta iyi ama bu daha iyi gözüküyor.Tamamdır. Öyle yapıcam zaten aklımda vardı ya samsung ya da bu yine de bi sorayım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.