2000 TL'ye 144 Hz TN panel monitör önerisi

Bütçe
2000
Yahu adam oyun için diyor, TN panel diyor hala IPS, VA diyorlar.
FPS ağırlıklı oyun oynayacaksan, TN'den vazgeçme.
Şunları alabilirsin;

Hikaye oyunları için IPS ve VA önerilir. Tabii oyun dendiğinde bazı arkadaşların kafasına CS geliyor. Maalesef, belki arkadaş, RDR2 denemek istedi o renkleri dolgun dolgun görmek isteyecek ama hayal kırıklığına uğrayacak. Ha, bir de TN panel deyip IPS önermek ayrı bir gariplik.
 
24 inç olsa oyun için daha iyi olur galiba.

Herkes oyun için TN öneriyor siz neden böyle dediniz ki.

Aşırı çamur bir renk kalitesi var. Tamam ghosting yok ama değeceğini sanmam. Özellikle yeni IPS ve VA panellerin ghosting sorunları oldukça azaldı. Şu an VA panel Samsung bir monitör kullanıyorum ve ghostingi inanın hissetmiyorum. Hatta eğer daha tepkisel diye TN alıyorsanız almayın çünkü yeni çıkan 360Hz monitörlerin hepsi IPS. Aralarında TN hiçbir monitör yok. E Sport için üretilen en üst modeller bile artık IPS panel.
 
Eğer E-Spor'da oynuyor iseniz, buyrun TN alın. TN Panel çok ciddi bir şekilde rekabetçi oyun oynayanlar için önerilir. Görüntü kalitesi kötüdür fakat CS:GO, Valorant gibi oyunlarda görüntü çok önemli olmadığı için TN Panel önerilir. Eğer hikaye oyunları, farklı türde oyunlar, dizi, film gibi şeyler için de kullanacaksanız IPS veya VA öneririm. Hatta genel olarak VA veya IPS Panel öneririm. TN Panel'e göre görüntü kaliteleri çok daha güzel. 2000 TL bütçeniz var. Paranıza yazık olur.

TN'den vazgeçme deyip IPS önermek. 🥴

Boş verin hocam kendi bilgisizliğinde yüzsün.

Sabah sabah iyi güldürdün be.😅

@Emovic sadece oyun oynayacaksanız; renk kalitesi benim için önemli değil, film/dizi vs izlemem, hikaye oyunu oynamam diyorsanız TN alabilirsiniz.

Hem oyun oynarım, istediğimde dizi/film izlerim, hikaye oyunu da oynarım diyorsanız VA veya IPS tercih edin.

Eğer VA/IPS bir monitörden TN'ye geçecekseniz renkler başta çok kötü gözükecektir.

Hikaye oyunları için IPS ve VA önerilir. Tabii oyun dendiğinde bazı arkadaşların kafasına CS geliyor maalesef, belki arkadaş RDR 2 denemek istedi, o renkleri dolgun dolgun görmek isteyecek ama hayal kırıklığına uğrayacak. Ha bir de TN panel deyip IPS önermek ayrı bir gariplik.

Okuduğunuzu anlamada sıkıntınız var arkadaşlar.
Ben ne yazmışım orada? "FPS ağırlıklı oyun oynuyorsan" yazmışım, dimi?
Komiksiniz.
 
Az önce bir kavgadan çıktım yine oyun oynamak için ve TN panel isteyen insanlara IPS önerisinde bulunuyorlar Allah'ım, ahh ah.
Hocam hız ve fiyat olarak şuan indirimde olan BenQ Zowie XL2411P var eğer 2k ya daha güzelini bulamazsanız bunu kaçırmayın bence. Güle güle kullanın.
Kanser kitle çoktur aldırmayın arkadaşlar.
 
2000 TL'ye TN panel önerisinde bulunan insanlarla aynı dünyada yaşadığıma inanamıyorum
Arkadaş siz problemli insanlar falan mısınız? Bir insan TN panel istiyorsa IPS önerilmez? IPS istese yazar? Var bir bildiği ki TN istiyor? Konu TN panel konusu? Haddin değil burada olman? Senin gibi burnunu her yere sokanlarla da bizi rahatsız ediyor. Konu senlik değilse niye gelip yorum yapıyorsun arkadaşım? Hem ilgi alakanın olmayacağı konu hem gelip ahkam kesiyorsun? Onlarca FPS oyuncuları avanak bir siz akıllısınız zaten. Adamın ikinci monitörü belki IPS ? Yazık kafanıza yemin ederim boş beleş yorumcu kaynıyor forum. Sanıyor ki 1.5K ya aldığı IPS monitörler on numara görüntü veriyor. Önce 5k cebinden çıkartıp düzgün bir IPS panel gör sonra IPS önerisinde bulun. Salın artık insanları.
ayrıca VA panel monitörü fişe bile takmıyorum harcadığı 40W'a yazık diye. Alınacak en leş panellerden biri. Klasik kulaktan duyma sohbetleri yapıyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı