2000 TL'ye 650W PSU önerisi

Bütçe
2000
Hocam Everest'ten şikayet edip bunu almak gerçekten saçma PSU gibi önemli bir bileşende böyle ne olduğu bilinmeyen bir marka almayınız.
FSP PSU'lar içinde en iyi markalardan biri 200 300 TL için diger bileşenlerinizi riske atmayın derim. Bütçeniz yok ise biraz daha bekleyip önerdiğim PSU'yu veya başka iyi markalardan olan birini almanızı tavsiye ederim.
Başka bir yerde önerilmişti, ondan sormuştum. Kusura bakmayın.

Yok hocam ne kusuru, ben sadece bir öneride bulundum son karar her zaman sizin.

Hem ekstra masraf hem de ekstra uğraş gerektiriyor daha sistemi teslim de almadım, iptal edebiliyorsam edip şu aşağıdaki sistemin kasasını Xigmatek ile değiştirip alacağım galiba. Umarım yarına kadar tükenmez.

Hem ekstra masraf hem de ekstra uğraş gerektiriyor daha sistemi teslim de almadım, iptal edebiliyorsam edip şu aşağıdaki sistemin kasasını Xigmatek ile değiştirip alacağım galiba. Umarım yarına kadar tükenmez.

Hocam fiyatı çok pahalı bence biraz daha araştırın bu paraya daha iyisini kesin bulursunuz.

21 civarına Vatan'da başka sistem bulmam zor gibi, başka yerden alma şansım da yok.
Neden hocam illa vatan paranıza yazık etmeyin .
ModArt-X18 / AMD Ryzen 5 7500F / ASUS GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
15k ucuzuna 4070 superli sistem var

Şiparişi iptal ettiğinizde paranızı geri alabilirsiniz diye biliyorum yanlışmıyım.

21 civarına Vatan'da başka sistem bulmam zor gibi, başka yerden alma şansım da yok.
Nasıl 21 civarı 60bin lira gözüküyor bu sistem

Neden hocam illa vatan paranıza yazık etmeyin .
ModArt-X18 / AMD Ryzen 5 7500F / ASUS GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
15k ucuzuna 4070 superli sistem var

Şiparişi iptal ettiğinizde paranızı geri alabilirsiniz diye biliyorum yanlışmıyım.

Nasıl 21 civarı 60bin lira gözüküyor bu sistem
Tükenmiş maalesef ondan 60 olarak gözüküyor.

Parayı geri alabileceğim zaten de bunun tükenmesi kötü oldu. Yarın sabah gidip alıcaktım.

@791374 @560052 böyle bir sistem gelmiş bu alınır mı bu fiyata? INTEL I5 12400F-H610M-R-GeForce RTX 4060-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Tükenmiş maalesef ondan 60 olarak gözüküyor.

Parayı geri alabileceğim zaten de bunun tükenmesi kötü oldu. Yarın sabah gidip alacaktım.

@791374 @560052 böyle bir sistem gelmiş bu alınır mı bu fiyata? INTEL I5 12400F-H610M-R-GeForce RTX 4060-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Hocam hazır sistem piyasasından pek haberim yok, fiyatını bilemem fakat sistem özellikleri ile ülke ekonomisini beraber düşününce iyi gibi geldi. Yine de mutlaka başkalarının görüşlerini de alın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı