2000 TL'ye %75 klavye önerisi

Bütçe
2000 TL
Hocam maalesef bütçemi aşıyor başka önerebileceğiniz yok mu?

RK 75 var ama renklerini sever misiniz emin değilim.

Hocam zaten 8k hz çok gerekli bir şey değil de hot swap özelliği cidden klavyeler için önemli bir özellik ve gamepower gibi dandik markaların bu bütçelerdeki klavyelerinde hiç bulunmuyor bu özellik.

Hot swap ne diye soracaksan da normalde klavyelerde switchler anakarta lehimle birleştirilirken hot swap özelliği bulunan klavyelerde soketle birleştiriliyor ve switchlerinden biri bozulduğunda veya değiştirmek istediğinde kolayca değiştirebiliyorsun. Uzun ömürlülük açısından çok önemli bir özellik.

Bütçene uygun ve istediğin tarzda neler var bakıyorum hemen.

Tamamdır hocam sağ olun ama switch değişmeyeceğim yani hot swapa gerek varmı tam bilmiyorum

Tamamdır hocam sağ olun ama switch değişmeyeceğim yani hot swapa gerek varmı tam bilmiyorum
Hocam sen kullanmak için değişmeyeceksin zaten ama bunların da bir ömrü var yani ve özellikle gamepower gibi giriş seviye switchler kullanan klavyeler 1 2 senede yavaştan bozulmaya başlıyor veya çift tıklamaya başlıyor switchleri. Sırf 1-2 switch bozuldu diye ya lehimi kendin sökeceksin ve switchi değiştireceksin ki bilgin yoksa anakarta bile zarar verebilirsin lehimle uğraşırken yada servise yollayacaksın, garantisi bitmişse yada hizmetleri kötüyse servis de işe yaramaz, yeni klavye almak zorunda kalırsın yine.

Tamamdır hocam önerebileceğiniz klavye var mıdır?

Tamamdır hocam önerebileceğiniz klavye var mıdır?
Benim önereceğim var da renk olarak pek sana uymazlar gibi duruyor. Renk ve tasarım olarak sana uyacak bişey var mı diye bakıyorum. Sana da şunları atayım o sırada bunlara bak.

Öncelikli F87 tavsiye ederim, diğerinin switchleri çok kaliteli gelmedi gözüme ama gamepowerdan iyidir yine.
Bunlar dışında tuşları ışık geçiren var mı diye bakıyorum.

Hocam K870t Pro kablosuz olarak geliyormuş kablolu modeli yok. Diğer attığınızda iyi gibi ama düşünüyorum.

Şöyle bir şey bulabildim hocam, tuşları üstten olmasa da g75 gibi yandan ışık geçiriyor ve görme konusunda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben dahil çoğu kişide artık bu tarz klavyeler ve çok fazla şikayetçi olan görmedim.

Bütçe çıkarsa tabi ki g75 daha iyi olur ama bütçen çıkmıyorsa bu da gayet işini görür.

Hocam sizce %100 klavye almalı mıyım numpad kullanmıyorum ama bulamıyorum %75'lerde çok az çeşit var %60 da hiç sevmedim kullanmışlığım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…