Hocam zaten 8k hz çok gerekli bir şey değil de hot swap özelliği cidden klavyeler için önemli bir özellik ve gamepower gibi dandik markaların bu bütçelerdeki klavyelerinde hiç bulunmuyor bu özellik.Hocam önerebileceğin %75 RGB red switch var mıdır G75"e maalesef bütçem yetmiyor ve tasarımı biraz kafamı karıştırdı sadece red switch %75 siyah bir klavye bakıyorum espor falan amacım değil FPS oyunları oynuyorum ama öyle 8K Hz falan klavyeye gerek yok
Hocam zaten 8K Hz çok gerekli bir şey değil de hot swap özelliği cidden klavyeler için önemli bir özellik ve Gamepower gibi dandik markaların bu bütçelerdeki klavyelerinde hiç bulunmuyor bu özellik.
Hot swap ne diye soracaksan da normalde klavyelerde switchler anakarta lehimle birleştirilirken hot swap özelliği bulunan klavyelerde soketle birleştiriliyor ve switchlerinden biri bozulduğunda veya değiştirmek istediğinde kolayca değiştirebiliyorsun. Uzun ömürlülük açısından çok önemli bir özellik.
Bütçene uygun ve istediğin tarzda neler var bakıyorum hemen.
Hocam sen kullanmak için değişmeyeceksin zaten ama bunların da bir ömrü var yani ve özellikle gamepower gibi giriş seviye switchler kullanan klavyeler 1 2 senede yavaştan bozulmaya başlıyor veya çift tıklamaya başlıyor switchleri. Sırf 1-2 switch bozuldu diye ya lehimi kendin sökeceksin ve switchi değiştireceksin ki bilgin yoksa anakarta bile zarar verebilirsin lehimle uğraşırken yada servise yollayacaksın, garantisi bitmişse yada hizmetleri kötüyse servis de işe yaramaz, yeni klavye almak zorunda kalırsın yine.Tamamdır hocam sağ olun ama switch değişmeyeceğim yani hot swapa gerek varmı tam bilmiyorum
Hocam sen kullanmak için değişmeyeceksin zaten ama bunların da bir ömrü var yani ve özellikle Gamepower gibi giriş seviye switchler kullanan klavyeler 1 2 senede yavaştan bozulmaya başlıyor veya çift tıklamaya başlıyor switchleri. Sırf 1-2 switch bozuldu diye ya lehimi kendin sökeceksin ve switchi değiştireceksin ki bilgin yoksa anakarta bile zarar verebilirsin lehimle uğraşırken ya da servise yollayacaksın, garantisi bitmişse ya da hizmetleri kötüyse servis de işe yaramaz, yeni klavye almak zorunda kalırsın yine.
Benim önereceğim var da renk olarak pek sana uymazlar gibi duruyor. Renk ve tasarım olarak sana uyacak bişey var mı diye bakıyorum. Sana da şunları atayım o sırada bunlara bak.Tamamdır hocam önerebileceğiniz klavye var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.