2000 TL'ye alınabilecek gamepad önerisi

Bütçe
2000 TL
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhabalar, 2000 TL'ye şu anda alınabilecek en mantıklı gamepad nedir? Genel manada hikayeli oyunlar için alacağım.

8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller | 8BitDo Hall effect var, 2.4 gHz + bluetooth özelliğine sahip. Yaklaşık 2.5 haftadır kullanıyorum mükemmel ötesi bir kol, dualsense, xbox controller bunun yanında hak getire.
Evet hocam aklımda bu da mevcut.
Hocam connectgame'den biraz çekiniyorum açıkçası, satış sonrası desteklerinin çok kötü olduğunu duymuştum.

Easysmx için destekleri iyi. Resmi distribütör olduklarından sıkıntı çıkmıyor. Ufak sorunlu bir x10 vardı elimde ve bugün kargoya yenisini verdiler.
Daha önce 8bitdo kullanmıştım, kalitesinden memnundum. Aralarında ne fark var 8bitdo ile?

Daha önce 8bitdo kullanmıştım, kalitesinden memnundum. Aralarında ne fark var 8bitdo ile?
X05 aslında 8bitdo'dan daha kötü. X10 stokları bitmese alın derdim kesinlikle 1400 TL'ydi. Tekrar gelirse 1400den kesin alın mekanik butonlar ve malzeme kalitesi baya iyi. Ergonomik açıdan da xboxa daha yakın olduğundan daha iyi x10. Kalan yönlerden aynılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı