2000 TL'ye alınabilecek gamepad önerisi

Bütçe
2000 TL
Hocam Wired olan C modeline ne diyorsunuz? RGB ve Impulsive Trigger ekleniyor ama kablolu. RGB çok önemli değil ama Impulsive Trigger işime yarar mı?
C modelinde fena halde drift sorunu var. Ayrıca hemen hemen aynı fiyat diye biliyorum. Ayrıca kutudan çıkan dongle ile tek tıkla bağlıyorsunuz.

C modelinde fena halde drift sorunu var. Ayrıca hemen hemen aynı fiyat diye biliyorum. Ayrıca kutudan çıkan dongle ile tek tıkla bağlıyorsunuz.
Evet aralarında 200 lira oynuyor, Impulsive Trigger durumu aklımı karıştırmıştı ama Drift sorunu varsa 2C daha mantıklı o halde teşekkürler.

Hocam Wired olan C modeline ne diyorsunuz? RGB ve Impulsive Trigger ekleniyor ama kablolu. RGB çok önemli değil ama Impulsive Trigger işime yarar mı?
Hall Effect'in geleneksel halk tarafından fazla tanınmayan markalarda bile olup dualsense ve xbox controllerda olmaması fena şaşırtıyor.

Hall Effect'in geleneksel halk tarafından fazla tanınmayan markalarda bile olup dualsense ve xbox controllerda olmaması fena şaşırtıyor.
Yani şaşırtıcı tabii ki, ülkemizde 8bitdo pek bilinmese de Global anlamda bilinen bir marka aslında.

Gerçek hayatta böyle görünüyor.

Dosya Ekleri

• IMG_2412.jpeg
    IMG_2412.jpeg
    123,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_2413.jpeg
    IMG_2413.jpeg
    120,2 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_2414.jpeg
    IMG_2414.jpeg
    120 KB · Görüntüleme: 35
Gerçek hayatta böyle görünüyor.
Teşekkürler daha önce 8bitdo Ultimate Wired'ım vardı, çok memnundum ama bazı sebeplerden ötürü satmam gerekti. Sadece bu fiyat bütçesinde alternatiflere bakmak istedim.

EasySMX X10 1400TL fiyati vardi fakat kalkmis sanirim, gelirse kesin alinir. Gyroscope, Hall effect, mekanik tuslar, malzeme kalitesi vs. 1400TL'ye gore cok iyi, yoksa 8BitDo Ultimate 2C güzeldir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı