2000 TL'ye alınabilecek gamepad önerisi

Bütçe
2000 TL
Connectgame'den çekniyorum açıkçası hocam.
EasySMX X10 1400TL fiyati vardi fakat kalkmis sanirim, gelirse kesin alinir. Gyroscope, Hall effect, mekanik tuslar, malzeme kalitesi vs. 1400TL'ye gore cok iyi, yoksa 8BitDo Ultimate 2C güzeldir.
Uzun süredir yoktu sanırsam, bir ara alacaktım ama stoğu bitti.

Açıkçası şu anda Shooter 3 ile 8bitdo arasında kaldım. Kararsızım.

Açıkçası şu anda shooter 3 ile 8BitDo arasında kaldım. Kararsızım.

Hocam connectgame EasySMX temsilcisi sanırım öyle bir şey. Sanirim bu ürünlerde destekleri iyi bir de sıkıntı çıkma ihtimali düşük bir ürün açıkçası. Ikisi arasinda da 8BitDo Ultimate 2C daha iyidir. ChatGPT güzel karsilastiriyor sorabilirsiniz. İngilizce yazarsanız daha iyi olur.

Açıkçası şu anda Shooter 3 ile 8bitdo arasında kaldım. Kararsızım.
Yapacak bir şey yok connectgame de 1800TL ye satılan kol gamin gen tr de 2500TL. arada çok fark var. Ben bir risk alıp geçen hafta aldım bu gamepadi ve hiçbir sorun çıkmadı. Kargosu da hızlı oldu. Gamepadden de aşırı memnunum KK3 Max ile arasında yok denecek kadar az fark var. 1800TL bu kol için harika fiyat.

Yapacak bir şey yok connectgame de 1800TL ye satılan kol gamin gen tr de 2500TL. arada çok fark var. Ben bir risk alıp geçen hafta aldım bu gamepadi ve hiçbir sorun çıkmadı. Kargosu da hızlı oldu. Gamepadden de aşırı memnunum KK3 Max ile arasında yok denecek kadar az fark var. 1800TL bu kol için harika fiyat.
KK3 ile 2C ultimate arasında hangisi iyidir?

KK3 ile 2C ultimate arasında hangisi iyidir?
KK3 malzeme kalitesi olarak 2C'nin çok önünde. 2C küçük ve oyuncak gibi bir cihaz. (ergonomi olarak switch pro controller baz alınmış) KK3 ise o fiyata alabileceğin en iyi malzeme kalitesine sahip cihaz. Xbox koluyla neredeyse birebir aynı ergonomide.

KK3 pro da max de nintendo switch layout ile geliyor ancak max'in içinden xbox tuş takımı da çıkıyor. istediğiniz vakit değiştirebiliyorsunuz.

KK3 malzeme kalitesi olarak 2C'nin çok önünde. 2C küçük ve oyuncak gibi bir cihaz. (ergonomi olarak switch pro controller baz alınmış) KK3 ise o fiyata alabileceğin en iyi malzeme kalitesine sahip cihaz. Xbox koluyla neredeyse birebir aynı ergonomide.

KK3 pro da max de nintendo switch layout ile geliyor ancak max'in içinden xbox tuş takımı da çıkıyor. istediğiniz vakit değiştirebiliyorsunuz.
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad - 1000Hz Yoklama Hızı - Hall Jo bahsettiğiniz ürün bu değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı